Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Rooseenrooselogo

Roose&Roose BV

Lage Traan 6
9351 VL Tolbert
Tel.: 06-21167306
info@roosenroose.nl
www.roosenroose.nl

Duurzame energie voor iedereen mogelijk
Dát is waar Roose & Roose voor staat

  • Rooseenrooselogo
  • Zonnepanelen duurzaam (4)
  • Zonnepanelen duurzaam (1)
  • Zonnepanelen duurzaam (5)
  • Zonnepanelen duurzaam (2)

Duurzame energie voor iedereen mogelijk
Dát is waar Roose & Roose voor staat

Zonnepanelen - Huisaccu’s - Erkend installateur

We zijn een familiebedrijf en hechten waarde aan prettig contact.  Van advies tot installatie, we regelen alles voor u. Oók administratieve handelingen.

Zonnepanelen
Uw eigen opgewekte zonne-energie wordt omgezet in bruikbare energie. Hiermee bespaart u al gauw honderden euro’s op uw energierekening! Ook voegt u waarde toe aan uw woning. Veel mensen kopen liever een huis mét, dan zonder zonnepanelen.

Vraag offerte aan

Huisaccu’s
Een huisaccu is een batterij om stroom die je opwekt, maar niet op dat moment nodig hebt, op te slaan. Omdat de salderingsmaatregel op termijn wordt afgeschaft kan dit een goede investering zijn. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en wat betreft de benodigde ruimte; een 10 kWh accu is zo groot als een desktop PC.

Ook voor de zakelijke markt
In 2030 moet de CO2-uitstoot met maar liefst 50% verminderd zijn.  Dus ook als ondernemer moét u duurzaam gaan ondernemen. Zonnepanelen laten installeren is een goede eerste stap.
U wekt meteen energie op, bespaart dus flink in de energiekosten én draagt bij aan een beter milieu.

Conventionele verlichting verdwijnt steeds meer uit beeld en wordt vervangen door Ledverlichting. LED heeft een lange levensduur, is energiezuinig en knippert niet. Een betere verlichting zorgt voor hogere prestaties van medewerkers en hun gezondheid. Ledverlichting kan hier een grote rol in spelen.

Meer informatie op onze website www.roosenroose.nl

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp