Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Logo klusmolen 2016

Klussenbedrijf J.J. van der Molen

Dorpsstraat 42
9832 PE Den Horn
Tel.: 06-5579 4513
www.klussenbedrijfvandermolen.nl

Veelzijdig bedrijf op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis.

  • Logo klusmolen 2016

Klussenbedrijf J.J. van der Molen is gevestigd in Den Horn en is een veelzijdig bedrijf op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Eigenaar J.J. van der Molen heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouwwereld, en is sinds 2002 zelfstandig ondernemer.

Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en werkt bij grotere projecten veelal samen met collega klussenbedrijven en vakbekwame onderaannemers. Door dit samenwerkingsverband kan een breed pakket aan werkzaamheden worden verricht.
Bij zolderverbouwingen kunt u denken aan het aftimmeren van bijvoorbeeld (slaap)kamers, het isoleren van het dak of het plaatsen van dakramen of dakkapellen. Bij aanbouwen en/of uitbreidingen kan Klussenbedrijf J.J van der Molen ook de bouwtekeningen (laten) verzorgen voor een eventuele vergunningaanvraag.
Bij het vervangen van kozijnen (hout of kunststof) wordt er samengewerkt met een vakkundige kozijnenmaker en kunnen de kozijnen op maat gemaakt worden, passend bij de bestaande stijl en voldoend aan de eisen van nu (politiekeurmerk).

Verder kunt u denken aan:
Badkamers/toiletten:
Van opnieuw betegelen, tot complete renovatie, zowel low budget als in luxe uitvoering.
Garages/schuurtjes
Onderhoudswerkzaamheden
Grote en kleine reparaties
enz.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp