Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hoekstrapand

Hoekstra Bouw B.V.

Industrieweg 32
9804 TG Noordhorn
telefoon 0594 - 50 30 10
fax 0594 - 50 38 37
www.hoekstrabouw.nl

Een familiebedrijf, hetgeen zich kenmerkt door een gemoedelijke sfeer en het persoonlijk contact met haar klanten.

  • Hoekstrapand
  • Hoekstra-bouw
  • Hoekstrabouwgarant

Hoekstra bouw b.v. is een familiebedrijf, hetgeen zich kenmerkt door een gemoedelijke sfeer en het persoonlijk contact met haar klanten. Het is een bedrijf met een goede reputatie; bekend om haar uitstekende service en haar werkelijke betrokkenheid en klantgerichtheid. Het bedrijf werkt met een team van 20 gespecialiseerde vakmensen. Mensen met een liefde voor het vak.

Hoekstra bouw b.v. richt zich vooral op de markt van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende verbouwingen in en rond de woning; van het renoveren van een badkamer, het vervangen van kozijnen en hang- en sluitwerk tot en met het uitbreiden van een woning. Daarnaast heeft het bedrijf een ruime ervaring in het bouwen van zowel woonhuizen als bedrijfspanden.

Hoekstra bouw b.v. beschikt over een ruime werkplaats waar onder andere kozijnen, ramen, deuren, geprofileerde lijsten en prefab elementen worden gemaakt.
Om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, biedt Hoekstra bouw b.v. een 24-uurs service voor acute bouwkundige problemen.

BouwGarant biedt zekerheid
Aannemers die zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Het kwaliteitslabel, dat is gestart in 2003, kent inmiddels ruim 2000 deelnemers.
www.bouwgarant.nl