Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Bakkerij-smit

Bakkerij Smit

Overtuinen 7a
9801 BR Zuidhorn
Tel.: 0594-502048
Bestellen via Whats app 06-10926336
» Facebook
» Website
» Email

Uw specialist in brood en banket.

  • Bakkerij-smit

Uw wekelijkse broodbestellingen thuisbezorgd. Gemakkelijk, contactloos en verzekerd van ambachtelijk vers brood. Interesse? Bel 0594 - 212400 of mail naar bakkerijsmit@hotmail.com

Openingstijden: dagelijks van 08.00 -18.00 uur, ’s zaterdags tot 17.00, zondag gesloten

“Uw specialist in brood en banket.”

Als echte warme bakker bereiden wij op ambachtelijke wijze met een team van vakmensen onze overheerlijke ambachtelijke producten. In onze winkel in Zuidhorn bestaat tevens de mogelijkheid om een heerlijk kopje koffie te drinken met iets lekkers erbij of te lunchen.

Al meer dan een eeuw is de bakkersfamilie Smit een begrip in de wijde omtrek op het gebied van overheerlijk brood en banket. Bakkerij Smit is een familiebedrijf dat is opgericht in 1880. Generatie op generatie stapte in het bakkers vak en zodoende groeide het uit tot een bedrijf dat in de loop der tijd zijn sporen verdiend heeft. Inmiddels is Erwin Smit, de 5e generatie aan zet en worden de ambachtelijke producten nog steeds volgens oud recept gemaakt.

Wij staan voor ambachtelijke kwaliteit. Van een heerlijk suikerbrood tot een zacht wit kadetje; het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt.

Bakkerij Smit is een onderscheidend bedrijf als het gaat om kwaliteit en uitstekende service. We leveren dagelijks ovenvers brood. Naast onze eigen winkel voorzien wij nog veel andere winkels en bedrijven van onze ambachtelijke kwaliteit.

Al deze elementen maken ons bedrijf uniek, waardoor wij met recht kunnen zeggen: “Uw specialist in brood en banket.”

Er is tevens een winkel in Kommerzijl - Dorpsstraat 23 - Tel.: 0594-212400

 

 

Geopend op1 mei 2018