Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Frank meester logo 2020

Tuincentrum Frank Meester

Handelsweg 6
9804 TK NOORDHORN
Tel. 0594-507125
www.frankmeester.nl
 

Een begrip in de regio. Er is een uitgebreid assortiment in beplanting, bestrating, tuinhout en decoratie.

  • Frank meester logo 2020
  • Frankmeesterplanten
  • Frankmeesterboom
  • Frankmeesterkruiden
  • Frankmeestermeststoffen
  • Frankmeestertuinhout

Tuincentrum Frank Meester is een begrip in de regio. Al in 1992 begon Frank Meester met een tuincentrum op het bedrijventerrein in Noordhorn. Er is een uitgebreid assortiment in beplanting, bestrating, tuinhout en decoratie. U kunt deskundig advies verwachten en er is ruime parkeergelegenheid.
Het team van Frank Meester heet u welkom!

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 09.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag (koopavond 09.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 08.00 uur - 17.00 uur

Service

Bij Frank Meester kunt u bij aankoop altijd GRATIS gebruik maken van een kar, ook een grondboor,een grasrol en een tegelknipper geeft Frank Meester GRATIS in bruikleen.
Een verticuteermachine kunt u voor een klein bedrag huren.

Bloemen, bomen, en beplanting

Voor al uw groen heeft u bij tuincentrum Frank Meester een ruime keuze. Van een uitgebreid assortiment planten en heesters tot rozen in wel 50 soorten. Verrassend geprijsd, een deskundig advies en minstens zo belangrijk; een groei-garantie op bomen.
Bij Tuincentrum Frank Meester kunt u terecht voor gratis tuinadvies. Desgewenst komen wij bij u thuis en maken een tuinschets. Om op een voordelige manier uw tuin goed in te richten kunnen wij gratis bij u langs komen en de gewenste beplanting uit zetten waarna u vervolgens zelf de beplanting in de grond kunt zetten.

Graszoden

Wij leveren graszoden van "Queen-Grass". Hèt merk van kwaliteitsgraszoden. Desgewenst kunt u ze door ons laten leggen: In één dag een fris groen gazon !

Fruit- en sierbomen

Fruit- en sierbomen geven altijd weer iets extra's aan een tuin. Tuincentrum Frank Meester heeft hiervan dan ook tal van soorten op voorraad. We adviseren u graag over de meest geschikte exemplaren voor uw tuin.

Vijvers & fontijnen

Uw vijver is een deel van uw tuin waar u oprecht trots op bent. Een magische plek waar u altijd weer tot rust komt. Om de vijver in goede conditie te houden wenst u uiteraard gebruik te maken van kwaliteitsproducten. Tuincentrum Frank Meester wil u hier graag bij helpen. Ook hebben wij vele vijverartikelen.

Decoratie & verlichting

Trendy decoratie spullen voor uw tuin, terras of interieur.

Potten & accessoires

Een zeer uitgebreid assortiment potten en woonaccessoires

Tuingereedschap & materialen etc.

Tuingereedschap van diverse topmerken. Tuinmeubelen en speeltoestellen. Bemesting + bestijdingsmiddelen.

Bestrating

Uw sierbestrating moet naadloos aansluiten op de sfeer van de omgeving. Frank Meester is dealer van Excluton bestratingen. Een toonaangevende trendsetter en innovator op het gebied van tuininrichtingen. Desgewenst kunnen wij ook zeer voordelig voor u leggen.

Blokhutten, carports & tuinhout

Blokhutten, tuinhuizen, carports en tuinhout van gerenommeerde topmerken. Desgewenst worden de producten vakkundig door ons geplaatst.

Diervoeding, kooien & accessoires

Op deze uitgebreide afdeling kunt u vele merken topvoeding voor uw huisdier vinden. Naast kooien en andere behuizingen is er natuurlijk ook strooisel .Ook is er royale keus uit accessoires zoals riemen, banden, speeltjes.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

 

Prikbord & aanbiedingen van Tuincentrum Frank Meester


Frank meester sluit

Opheffingsuitverkoop Tuincentrum Frank Meester ( open tot 15 oktober 2022 )

HET TUINCENTRUM IS NOG OPEN TOT 15 OKT. 2022 Met oplopende kortingen wordt de voorraad verkocht. LEEGVERKOOP VANAF 1 JULI...
Lees verder »

Geplaatst op 30 juni 2022 door Tuincentrum Frank Meester