Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Logo taupe

Table Local

Pieter Bindervoetlaan 18
9801 ND Zuidhorn
Tel.: 06 82 30 74 08
https://tablelocal.nl/

Een gedekte tafel met een gevarieerd aanbod aan lokale producten.

  • Logo taupe

Table Local is een initiatief van La Cuisine uit Zuidhorn. Met La Cuisine bereidden we sinds het najaar van 2020 heerlijke Javaanse gerechten. Op authentieke wijze, voor afhaal en catering. Het was meteen duidelijk dat we onze producten wilden inkopen bij lokale ondernemers. Omdat het verser dan vers is en we bovendien veel niet-duurzaam transport voorkomen.

 

Het werd een zoektocht vol aangename verrassingen. We waren onder de indruk van de kwaliteit en variëteit van de producten die we onderweg tegenkwamen. Nooit geweten dat het Westerkwartier zoveel moois en lekkers te bieden had. Veel producten leenden zich echter niet om te worden gebruikt in onze Javaanse gerechten. Toch vonden we het zonde om er niets mee te doen. We wilden ze u simpelweg niet onthouden. Het idee voor Table Local was geboren.

 

Table Local staat voor een met zorg samengesteld pakket aan producten van ondernemers uit eigen omgeving. Of specifieker: door lokale producten doordacht en gevarieerd samen te brengen creëren we een smaakvolle en ruim gedekte tafel. Met altijd een combinatie van warme, koude, hartige en zoete gerechten. Voor twee, voor het gezin of voor uzelf en uw gasten.

 

 

Waarom Table Local?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner: samen eten is bij uitstek een sociaal gebeuren. Het zorgt voor verbinding, ontspanning en bovenal veel gezelligheid. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Door tijdgebrek en andere prioriteiten lijkt samen eten steeds meer op een race tegen de klok. Helaas!

 

Table Local wil die ouderwetse gezelligheid terugbrengen en liever nog versterken. Wij zorgen ervoor dat er in een klein kwartier bij u thuis een met smaak gedekte tafel ontstaat. Een tafel die uitnodigt om lang te blijven zitten en de telefoon, televisie of Playstation te laten voor wat ze zijn.

 

Wat voor producten u zoal mag verwachten? Dat hangt vooral af van het thema. Inderdaad, de lokale producten worden uitsluitend thematisch samengesteld. Voor Moederdag bijvoorbeeld een ontbijt of hightea, voor Pasen een brunch en voor Oud & Nieuw een gevarieerd aanbod dat perfect past bij de borrel. En zo zijn er meer genietmomenten waarbij Table Local u net dat beetje extra biedt. Samen met lokale ondernemers, uiteraard. 

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp