Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hummel infra

Hummel infra BV

Industrieweg 4
9804 TG Noordhorn
Tel.: 0594-540751 
www.hummelinfra.nl
 

Uw infrastructuur in goede handen

  • Hummel infra

Hummel Infra BV is een zelfstandig bedrijf en een onderdeel van Hummel Tuin Totaal BV.
Hummel Infra is specialist in riolering, grond- en waterbouwwerkzaamheden. Daarnaast is Hummel Infra uw leverancier van zand, grind, grond en bestratingsmaterialen.

Hummel Infra BV is officieel opgericht in 2018, maar kan steunen op jarenlange ervaring in de infra-branche.
Door een nauwe samenwerking met moeder-onderneming Hummel Tuintotaal en haar daaraan gelieerde ondernemingen zoals Grind Import Noord, heeft Hummel Infra een solide basis.

Het bedrijf heeft het vertrouwen van enkele opdrachtgevers zoals Enexis, waarvoor dag en nacht klaargestaan wordt in geval van storingen.
Door ons team in ploegen in te zetten is het mogelijk 24/7 klaar te staan om te helpen bij een storing in het energie- of gasnet deze snel en vakkundig te verhelpen. De kracht van Hummel Infra zit hier in de brede inzetbaarheid; van ontgraven tot het straten en afwerken wordt alles in eigen beheer uitgevoerd.

Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden wordt er veel werk verzet voor het moederbedrijf Hummel Tuintotaal. Denk hierbij aan het aanleggen van tuinen en opritten, aanleggen van hemelwaterafvoer en riolering tot het leveren en zetten van walbeschoeiing. Deze werkzaamheden worden tevens in eigen beheer aangenomen en uitgevoerd.

Kortom; Hummel Infra helpt om uw infrastructuur in goede banen te leiden.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp