Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Zevenster-els-marieke

Uw Groene Vakwinkel

De Gast 82
9801 AH Zuidhorn
Tel.: 0594-502074
www.dezevenster.com

Zoek het niet te ver, Haal het bij De Zevenster

  • Zevenster-els-marieke
  • Zevensterlogo

Uw Groene Vakwinkel (De Zevenster)

Zoek het niet te ver
Haal het bij De Zevenster

Het credo van de Familie Kuipers sinds 1956. Toen kocht de vader van de twee broers die momenteel de scepter zwaaien het bedrijf. Reeds in 1887 stond er namelijk een Stoomgrutterij en Meelfabriek aan de Gast. Daar werden bakkersingredienten en bijvoorbeeld de originele Marne mosterd gemaakt. 

De Zevenster
Een veelzijdig bedrijf voor particulier en grootverbruiker.
Aan boerenbedrijven en Particulieren worden producten als kunstmest en diervoeders geleverd en kan er altijd terecht voor een zeer uitgebreid assortiment.  

                       
Op het gebied van huisdieren is veel verkrijgbaar.  Wij streven naar een eerlijk en goed advies dat bij u en het dier past!    Ook voor de verdere verzorging van uw huisdieren zijn er tal van producten.

Strooisels, Ruwvoer (hooi) en Bodembedekkers zijn in diverse formaten bij ons verkrijgbaar.


Voor de tuin levert De Zevenster; bemestingproducten, afscheidingen en materialen en een ruime keus aan professioneel tuin / hand gereedschap.


Ook is een deel van de winkel, ingericht met Werkkleding en Werkschoenen (grisport, Planet) en Laarzen (gevoerd / ongevoerd / beveiligd / onbeveiligd).
Daarnaast is er een hoek met houten klompen of  schoenklompen (Sika, Oase)in vele soorten en maten.


Een complete hoek naast de winkel is ingericht Speelgoedwinkel. Miniatuur trekkers en andere landbouwmachines BRUDER, SIKU, PLAYMOBIL, LEGO, DUPLO, SES, en nog veel meer vindt u hier. U vind ons ook onder de naam babyenkindshop www.babyenkindshop.nl

De Ster werk en leerbedrijf is ook een onderdeel van ons bedrijf en is een leerbedrijf voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze staan samen met ons sterk in de samenleving en Persen plastic (recycling), Kloven hout, Helpen in de winkel, en staan ook 1 x in de maand in de BrocantSTER cirkel voor u klaar met hun zelf opgeknapte/gemaakte meubelen waarvan de opbrengst geheel te goede komt voor de VOEDSELBANK. het zou ontzettend fijn zijn als u ons hierin wilt steunen door gewoon te komen/ kopen of in te brengen. (ALLEEN echte antieke / brocante goederen!)

www.desterzuidhorn.nl


Uw Groene Vakwinkel (De Zevenster) is kortom een bedrijf waar u terecht kunt voor alles op het gebied van uw huisdier, landbouwdieren, tuin, afrastering, werkkleding en schoeisel en zelfs kinderspeelgoed.
U bent van harte welkom!

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag van 08.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur
Ruime parkeergelegenheid en Goede service!

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp