Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
151007 bianca brons-137

Reisbureau Personal Touch Travel Zuidhorn

Kaag 2
9801 RE Zuidhorn
Tel: 0594-504498 of 06-27853778
https://personaltouchtravel.nl/bianca-brons

of stuur een bericht naar bianca.brons@personaltouchtravel.nl

Ervaar het gemak van een reisbureau aan huis!

  • 151007 bianca brons-137
  • Nieuw logo ptt-1

Bianca Brons-Wiersma, uw persoonlijk reisadviseur

Beste Zelfstandig Reisadviseur provincie Groningen 2020
 

De Personal Touch Travel reisadviseur

Ervaar het gemak van een reisbureau aan huis!                                      

• Persoonlijk reisadvies aan huis
• Professioneel en eerlijk advies door 25 jaar reis- en werk ervaring
• Vertrouwd; Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
• Compleet aanbod van reizen, verzekeringen en overige extra's

Mijn specialiteit is het vinden van de perfecte reis voor de beste prijs in het enorme reisaanbod, dit is lang niet altijd online te vinden of te boeken! Maak kennis met mijn jarenlange ervaring als reisadviseur en reiziger en gebruik mijn advies om de beste reis te boeken. Vergeet de avond-aan-avond zoektocht in de jungle van vakantie-aanbiedingen op internet of een bezoek aan een reisbureau binnen vaste openingstijden. Kies voor gemak en laat u ontzorgen door persoonlijk en op maat advies van uw mobiele, zelfstandige reisadviseur. Ik kom graag bij u langs om de reis van A tot Z te bespreken.

Voor al je reiswensen! Elk type reis kunt u door mij laten verzorgen. Voor ieder budget zoek ik voor u naar een passend en persoonlijk reisadvies op basis van gerenommeerde touroperators op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt en/of via mijn lokale leveranciers, specialisten op de bestemming een reis op maat. Een opsomming: - maatwerkreizen (groeps-) rondreizen - zonvakanties binnen of buiten Europa - weekendje weg - cruises - verzekeringen, - autohuur - stedentrip - themareizen (sport/cultuur/muziek/natuur etc.) - familievakanties.

Bel 0594-504498 of 06-27 853 778 of mail je wensen naar bianca.brons@personaltouchtravel.nl                                               

Ook op Facebook en Instagram ben ik te vinden voor reisinspiratie!

U hoeft de deur niet meer uit, ik kom graag bij u langs met mijn mobiele werkstation, thuis of op kantoor zowel overdag als 's avonds. Voor een uitgebreide maatwerkreis offerte vraag ik een vergoeding. Niet alleen voor maar ook tijdens en na uw reis sta ik voor u klaar en ben ik rechtstreeks bereikbaar voor al uw vragen. De reisbescheiden worden, indien mogelijk, bij u thuisbezorgd.

Mijn bemiddelingskosten zijn 60 Euro. De offertekosten zijn 75 Euro voor pakketreizen en 150 Euro voor maatwerkreizen. Deze betaalt u natuurlijk alleen wanneer er onverhoopt geen reis wordt geboekt voor mijn inzet en tijd.


» Gelijk een afspraak maken