Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Notaris-smid-logo

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Tel.: 0594-503131
www.notariszuidhorn.nl

Aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren.

  • Notaris-smid-logo

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Wat mag ik van mijn notaris verwachten?
Ons advies en jouw akte altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen. Goed leesbare adviezen en akten. Jouw belangen zorgvuldig en efficiënt behandeld. En inzicht in de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.

Nieuwsbrief
Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en relevant nieuws. Je kunt je kosteloos op abonneren via onze site. www.notariszuidhorn.nl

Aangesloten bij Netwerk Notarissen
Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

 

 

Prikbord & aanbiedingen van Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen


Netwerknotaris

Netwerk Notarissen Nieuws - zomereditie

De zomervakantie staat voor de deur. Gaat u deze zomer op pad? We wensen u een veilige en fijne reis!...
Lees verder »

Geplaatst op 08 juli 2024 door Notaris Zuidhorn