Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Conntact (4)

Conntact

Kantoor- en bezoekadres
Van Damstraat 2F
9843 AP  Grijpskerk
Tel.: 06 – 8686 5050 of 085 – 76 06 140
www.conntact.nl
info@conntact.nl

Voor uw klantencontacten!
 

  • Conntact (4)
  • Conntact (9)
  • Conntact (12)

De dienstverlening van Conntact

Binnenkomende gesprekken
Het is voor ondernemers zoals u belangrijk om geen enkel telefoontje te missen. Wanneer u echter overdag druk bezig bent met uw werk of op locatie bij een klant bent, dan komt het niet altijd uit om de telefoon direct op te pakken. Voicemail is mogelijk, maar niet iedereen spreekt in én soms betekent direct de telefoon opnemen nét de voorsprong op de concurrent!

Telefoonservice biedt uitkomst. Daarom is er Conntact voor uw klantencontacten.

Uitgaande gesprekken
Het is belangrijk voor ondernemers en ZZP-ers om veel tijd te investeren in het behouden en werven van nieuwe klanten. Wanneer je echter overdag druk bezig bent, dan is juist het nabellen van offertes en het maken van nieuwe afspraken iets dat er vaak bij inschiet. Conntact weet uit ervaring dat veel ondernemers hier een omzetpotentie laten liggen. Ons team heeft zich gespecialiseerd in het voeren van professionele, niet opdringerige, uitgaande gesprekken en neemt deze taken daarom graag van u over.

Communicatietraining
Wilt u (of uw medewerker) leren hoe je het meest effectief een ‘koud acquisitiegesprek’ voert of ongedwongen offertes na kan bellen? Vindt u het wellicht lastig om te gaan met klachten of lastige klanten aan de telefoon? 
Conntact geeft telefoontrainingen en communicatietrainingen, zowel in groepsverband, individueel als ook ‘incompany’ bij u in het bedrijf.
Wilt u meer weten over onze trainingen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Tel.: 06 – 8686 5050 of 085 – 76 06 140
www.conntact.nl