Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Veenstratuinenpark

Veenstra Tuin- & Parkmachines

Handelsweg 4
Noordhorn

  • Veenstratuinenpark

Dit bedrijf is in 2010 gesloten.

Met gepaste trots presenteren Harry en Koby Veenstra de fonkelnieuwe showroom aan de Handelsweg 4 in Noordhrn aan klanten en belangstellenden.

Rond februari van dit jaar werd begonnen met de bouw. 'Ruim' en 'overzichtelijk' zijn kernwoorden voor de inrichting en het geboden assortiment.

Het ondernemersechtpaar is zeker niet onbekend in de wereld van tuin- en parkmachines. Reeds tien jaar runnen zij een eigen bedrijf waarbij landbouwmechanisatie de hoofdrol van de werkzaamheden invulde.Daarnaast is er bij Veenstra altijd al een ruim assortiment aan tuin- en parkmachines leverbaar geweest. Nu is er de keuze gemaakt om alleen met tuin- en parkmachines verder te gaan. Ook voor onderhoud aan dergelijke machines draait Veenstra zijn hand niet om. De jarenlange ervaring in het technische vak geeft Veenstra de mogelijkheid om ook bij eventuele problemen voor de klant klaar te staan. Alle onderhoud vind plaats in de mooie, ruime en overzichtelijke werkplaats die voorzien is van het  modernste gereedschap. Naast het leveren van nieuwe en gebruikte machines is de service uitstekend te noemen met een haal en brengservice en reparaties liefst binnen een week.

Voor wie denkt dat het alleen bij gazonmaaiers blijft heeft het mis. Het assortiment omvat verder onder andere terrasreinigers, werkkleding, schoeisel, snoeischaren, kettingzagen, zitmaaiers, hogedrukreinigers, compressoren, kloofmachines et cetera. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, breidt het assortiment nog steeds uit. Ook buitenspelmateriaal zoals trampolines en basketballnetten zijn leverbaar. De nieuwste activiteit van Veenstra Tuin- & Parkmachines is de verhuur van verticuteermachines, frezen, takkenversnipperaars, kloofmachines en aanhangers.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp