Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Navid

Telecom Zuidhorn

Overtuinen 10
9801 BR Zuidhorn

  • Navid

December 2015 Navid Hbrahimgel heeft zijn bedrijf gesloten

 

Nieuwsbericht 10 oktober 2015

Telecom Zuidhorn geopend in Overtuinen
“Handig dat jullie er zijn”

Navid Hbrahimgel heeft de afgelopen weken samen met zijn vader, Farid en broer(tje) Nawab hard gewerkt om zijn bedrijf, Telecom Zuidhorn  in te richten. Alhoewel er nog een aantal zaken moet gebeuren heeft hij afgelopen vrijdag de deuren geopend.
In zijn bedrijf kunt u terecht voor alle zaken op telecomgebied. Er is een groot aanbod aan hoesjes, telefoons en telefoon accessoires.

Navid ziet kansen in Zuidhorn. “in de steden zitten heel veel van dit soort bedrijven, nu kunnen de inwoners bij mij terecht”.
Hij richt zich eerst op de telecommarkt maar ziet in de nabije toekomst ook een Gameafdeling voor zich. “Er is voldoende ruimte in dit pand” zo zegt hij. Ook voor Computeradvies kunt u terecht.

Yke Luinenburg bezocht met zijn broer even de winkel om zijn telefoon ter reparatie aan te bieden, het scherm is kapot. “Handig dat jullie er zijn” zei hij.

Navid Hbrahimgel ( 21) komt oorspronkelijk uit Afghanistan en is in 2000 samen met zijn familie in Nederland gekomen en kreeg woonruimte in Leeuwarden. Navid woont nu nog in Rotterdam maar zoekt woonruimte in Groningen.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp