Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Modehuisluth (2)

Modehuis Luth

Brilweg 1
9801 GC Zuidhorn

  • Modehuisluth (2)
  • Luthlogo
  • Modehuisluth (1)
  • Modehuisluth (3)
  • Modehuisluth (5)
  • Modehuisluth (6)

Dit bedrijf is in 2010 gesloten.

100 jaar geleden is Modehuis Luth gestart als een manufacturen winkel. Nu is het een toonaangevend Damesmodehuis in het Noorden.

Met 2 medewerkers adviseren Dhr en Mevrouw Luth hun clientèle in de ruim opgezette en lichte zaak. Op overzichtelijke wijze wordt de collectie gepresenteerd. Die collectie bestaat uit topmerken op het gebied van Damesmode.

Modehuis Luth heeft veel vaste klanten die vanuit het hele land naar Zuidhorn komen. Een van de redenen voor een reis naar de winkel zijn de Modeshows.

Zes keer per jaar organiseert Modehuis Luth een modeshow waarbij uitgebreid de nieuwe collecties geshowd worden. De voorjaars-, of najaarscollectie wordt getoond in de dan aangepaste winkel. In een gemoedelijke ambiance kan zo kennis gemaakt worden met de laatste mode. De inkoop hiervoor doen Dhr en Mevrouw Luth zelf. Zij gaan o.a. naar Amsterdam om een eigen gezicht aan hun collectie te geven. De vele trouwe klanten waarderen dat en weten regelmatig de winkel aan de Brilweg te vinden.

 

Ook is er twee keer per jaar een Modemarkt. Tijdens deze Modemarkten, waarbij een groot deel van de aangeboden collectie voor het winkelpand wordt geplaatst is er ruime keus uit de kwaliteitskleding van Modehuis Luth.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp