Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Modeatelier 2011

Modeatelier Jikky

Sicke Benninghestede 24
9804 SB Noordhorn

  • Modeatelier 2011
  • Modeatelierjikkylogo
  • Modeatelierjikky (16)
  • Modeatelierjikky (17)
  • Modeatelierjikky

In 2011 heeft Jikky Wildeboer haar bedrijf beeindigd.

» Lees hierover

Achter een woonboerderij in Noordhorn wordt de aftrap gegeven voor het bruidsmode seizoen 2010. In de prachtige bruidssalon van modeatelier Jikky kunnen de aanstaande bruidjes in alle rust hun perfecte bruidsjurk uitzoeken.
Er is bruidsmode van de volgende merken:  Valerie ,  Forever Yours ,  Creation Jolie , Bridalfashion  en Miss Paris .

Door deze verschillende bruidsmode merken kan Jikky een ruime keus aan bruidsjurken aanbieden: romantisch, trendy of stijlvol. Maar net wat bij jou past.  Zo zegt Jikky Wildeboer.
Eigen ontwerp? Jikky kan het maken!

Zit de juiste bruidsjurk er niet tussen?
Geen probleem, vanuit eigen atelier kan precies de bruidsjurk naar jou wensen worden gemaakt. Heb je zelf een ontwerp of ergens iets moois gezien? Jikky is vakkundig om jou ideeën om te zetten in een prachtige creatie .

We hebben een zeer ruim aanbod aan bruidsstoffen om zo in jou wensen te voorzien. “ aldus Jikky.

Totaalbeeld
Jikky vind het totaalbeeld erg belangrijk en voert daarom alle accessoires die de bruid tot het stralende middelpunt maken! Van lingerie tot schoenen en van sluiers tot sieraden. Mode Atelier Jikky voert accessoires die perfect op de bruidsmode zijn afgestemd: van bijvoorbeeld, Sophie Sposa, Noblesse, Valerie-accessoires en Di Lorenzo lingerie.

 

Meer bij Modeatelier Jikky

 

Jikky heeft al jarenlang ervaring in het adviseren voor de juiste keuze. Dit zowel op het gebied van bruidsmode maar ook voor bijvoorbeeld quiltstoffen. Mensen die veel quilten kunnen hun hart ophalen. Veel katoentjes en batiks in velerlei kleuren. Ontzettend veel keuze.

Reparaties en Fournituren

Jikky repareert ook (bijna) alle kleding en verkoopt alle benodigdheden voor het zelf maken van kleding; Ritsen, naaigaren, knopen, elastiek enz. Voor alle fournituren kunt u terecht bij Mode Atelier Jikky.
 

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp