Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Different2008 (12)

Boutique Different

Hoofdstraat 23
9801 BT Zuidhorn

  • Different2008 (12)
  • Boutdifferent
  • Different2008 (3)
  • Different2008 (4)
  • Different2008 (8)
  • Different2008 (11)

Dit bedrijf heeft in 2008 de deuren gesloten

 

Stijlvol assortiment betaalbare damesmode. Ook voor een maatje meer! Bij Anja Beekman en Richard Gerlach bent u aan het goede adres voor modieuze dameskleding.

De in oktober 2005 geopende kledingwinkel is gesitueerd in een prachtig pand in de Hoofdstraat in Zuidhorn.De winkel is efficiënt ingericht met een steeds wisselende collectie en modieuze kleding

Vakkundig advies

Afwisselend staan Anja Beekman en Richard Gerlach in de winkel om u vakkundig te helpen en te adviseren. Om de 2 a 3 weken reizen zij naar Amsterdam om de trends te volgen en inkopen te doen bij het World Fashion Centre . Het is daarom zeer aantrekkelijk om zo nu en dan eens even binnen te lopen om te kijken wat er nieuw is meegenomen.

Ook voor een maatje meer! ( tot 58 )

Uit de merken geschikt voor een maatje meer heeft men keus uit een hele range aan kleding. Zhenzi, Crispi, Sybel en Veto zijn een paar merken waarmee men zich eigentijds en stijlvol kan kleden.

Accessoires & cadeauartikelen

Als extra specialiteit is er een ruime keus uit modieuze accessoires zoals shawls en riemen. Ook sieraden, ringen en oorbellen kunnen uw outfit compleet maken. Deze artikelen en bijvoorbeeld de Bijou kistjes kunt u ook als cadeau laten inpakken.

Klantenkaart

Bij Boutique Different kunt u een klantenkaart krijgen waarmee u voor een aantrekkelijke korting spaart. Iedere aankoop wordt hierop genoteerd (uitgezonderd aanbiedingen) en bij 10 aankopen wordt het totaalbedrag door 10 gedeeld wat uw korting bij een volgende aankoop is.

Boutique Different.

Stijlvol assortiment betaalbare damesmode. Ook voor een maatje meer!

Enkele merken die u aan kunt treffen:

Ze-Ze

Faster Jeans

Een maatje meer ( tot 58 )

Zhenzi

Crispi

Sybel

Veto

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp