Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Sportjefitlogo

Sport je Fit

Kievitsweg 2
9843 HA Grijpskerk
Tel 0594-213327
www.sportjefit-grijpskerk.nl

Een sportschool waar een gemoedelijke sfeer hangt, waar mensen elkaar bij de voornaam noemen en niemand te beroerd is om elkaar te helpen.

  • Sportjefitlogo

Sport Je Fit is een sportschool waar een gemoedelijke sfeer hangt, waar mensen elkaar bij de voornaam noemen en niemand te beroerd is om elkaar te helpen.


Marcel Tillema en de andere instructeurs van Sport Je Fit in Grijpskerk motiveren anderen graag om te gaan sporten. Ze helpen iedereen met enthousiasme vooruit, van mensen die moeilijk bewegen door een blessures tot degene die wil afvallen of gewoon wat extra motivatie nodig heeft om te sporten.
Wil jij ook op een informele en gezellige manier sporten, maar wel op jouw manier? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken!
Vrij bewegen is voor iedereen weggelegd!
U kunt bij ons terecht voor:
Fitness/cardio fitness
BBB Fit
Aerobics
Kinderfeestjes
Slank & Fit
Dance-it!
Streetdance voor Kids
Zonnebank
Personal Training
Spinning
Pilates
Sauna

Marcel Tillema: “Steeds meer mensen ontdekken dat hun lichamelijke klachten verminderen, wanneer ze sporten onder begeleiding”.
Naast eigenaar van Sport Je Fit in Grijpskerk is hij ook medisch sportinstructeur en kunnen mensen met rugblessures, knieklachten en andere ongemakken bij hem komen sporten. Door zijn op maat gemaakte programma’s worden houding en spieren getraind, en krijgen klachten de kans om af te nemen.