Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Namastelogo-2017

Massagepraktijk Namasté

Dorpsstraat 43
9832 PC Den Horn (Gr.)
www.massagepraktijknamaste.nl

Praktijk voor therapeutische en ontspannende massage gebaseerd op de holistische visie.

  • Namastelogo-2017
Welkom bij Massagepraktijk Namasté.

Visie                                                                                                                                                                                                       

Al mijn behandelingen zijn gebaseerd op de holistische visie wat wil zeggen dat ik uitga van de mens als geheel. Niets in het lichaam staat op zichzelf, alles is onderling met elkaar verbonden door middel van bloedvaten, weefsel, spieren, energiebanen… Maar ook lichaam en geest vormen een eenheid. Alle gedachten veroorzaken fysiek een biochemisch proces. Daarom zijn mijn behandelingen holistisch in plaats van symptomatisch van aard.

Massagetherapie 

Het lichaam kan niet liegen en geeft altijd signalen wanneer er sprake is van bedreiging, schade of disbalans. Helaas worden deze waarschuwingen vaak en langdurig genegeerd. Massage is een uitermate geschikte manier om in een ontspannen setting weer contact te maken met het lijf. Om te voelen, te luisteren en onnodige ballast los te laten. Mijn gereedschapskist is door alle scholingen en ettelijke jaren werkervaring inmiddels gevuld met mooie behandelvormen die jou hierbij kunnen helpen.                                                                                                                                                                      

Traject Reset Migraine                                                                                                                                                                        

Alles bij elkaar geteld, heb ik enkele jaren van mijn leven in een donkere kamer in heftige pijn doorgebracht. Dat hoort voor mij gelukkig tot de verleden tijd. Welke stappen mij hebben geholpen om na al die jaren nu zonder medicatie aanvalvrij door het leven te gaan, heb ik beschreven in het boek Migraine - verborgen kopzorgen. Het is een werkboek bedoeld om mensen wiens leven nog draait om het vermijden en bestrijden van migraineaanvallen een mogelijke oplossing te bieden. Om hierbij extra steun en inspiratie te ontvangen, bied ik daarnaast het Traject Reset Migraine aan. Ik begeleid je dan een paar weken bij de stappen die je zet. Al dien je ze wel zelf te zetten, je hoeft het niet alleen te doen.                                                                                                                                                

Nieuwsgierig geworden wat mijn aanbod wellicht voor jou kan betekenen? Er is meer info te vinden op mijn site:               www.massagepraktijknamaste.nl of via facebook: Massagepraktijk Namasté / Migraine - verborgen kopzorgen

Wil je contact met me opnemen? Dat kan door me te mailen (info@massagepraktijknamaste.nl) of te bellen (0651974554). 

Graag tot ziens! Namasté, Dorien