Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Namastelogo-2017

Namaste Holistische massage

Dorpsstraat 43
9832 PC Den Horn (Gr.)
www.massagepraktijknamaste.nl

Praktijk voor therapeutische en ontspannende massage gebaseerd op de holistische visie.

  • Namastelogo-2017
Praktijk voor therapeutische en ontspannende massage gebaseerd op de holistische visie.


Bij de holistische visie gaat men uit van een onlosmakelijk verband tussen lichaam en geest. Een lichamelijke klacht is een duidelijk signaal van onbalans.
Massage is een uitermate geschikte manier om je bewust te worden van de in het lichaam opgeslagen spanning en deze los te laten.
Bewustwording, in een ontspannen setting, zet het lichaam aan tot herstel van het evenwicht. Als gediplomeerd massagetherapeut en ben ik u hierbij graag van dienst. De behandelvormen welke ik toepas zijn: klassieke massage, segmentale massage, shiatsu ryoho, dynamische massage, voetreflexzonemassage en de dornmethode.
Ik houd praktijk in Den Horn en in Bedum.                                                                                                                                                       Meer informatie is te vinden op mijn website: www.massagepraktijknamaste.nl

Als massagetherapeut ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Voor Somatherapeuten, de NVST, onder lidnummer L2365.Tevens sta ik geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, de RBCZ, onder lidnummer 107295B.
                                                                                                         
Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt de behandeling door enkele zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het raadzaam dit vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, bel dan met Dorien Stoutjesdijk: 06-51974554 of » Email    (geen erotiek)

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp