Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Well meet again

WE’LL MEET AGAIN

2020-05-06T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 woensdag 6 mei 2020
Aanvang: 21:00 uur
Lokatie: Stad en Ommeland
Rubriek: Muziek

Dit jaar zouden we samen met elkaar 75 jaar vrijheid vieren. Het is dan ook extra wrang dat juist in dit jubileumjaar de coronacrisis een streep zet door alle festiviteiten. Om te voorkomen dat het op 5 mei stilvalt, brengt de cultuursector een hommage aan de vrijheid met het lied We’ll Meet Again van Vera Lynn. Professionele musici, amateurs, dansers, acteurs en iedereen die mee wil doen brengen onder leiding van Reinout Douma (Noordpool Orkest) en Karin Noeken (De Wijk De Wereld, de Steeg) het lied ten gehore, vanuit de eigen tuin of het balkon, in Stad en Ommeland, om klokslag 21.00 uur.  

  •  

Doe ook mee en meld je aan!
Wil jij ook meedoen? Zit je bij een koor of een orkest of vind je het gewoon leuk om te spelen of te zingen? Of heb je een muzikale vriend, vriendin, buurman of buurvrouw? Dankzij de arrangementen van het Noordpool Orkest kan iedereen die (een beetje) kan zingen of noten lezen ook meedoen. Aanmelden kan via https://www.spotgroningen.nl/wellmeetagain  Na je aanmelding ontvang je vrijdag aanstaande een instructie, de tekst en de arrangementen in je mailbox.

Groeiend aantal deelnemers
Deelnemende instellingen tot dusver zijn: Noordpool Orkest, De Wijk De Wereld, SPOT Groningen, Theater de Steeg, het Noord Nederlands Orkest, Het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Martiniplaza en Vrijdag. Ook doen er veel bekende artiesten mee. Zo zingt Bert Visscher mee voor de Stadsschouwburg, doen Wia Buze, Izaline Calister, Marlene Bakker en de Troebadoers mee.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...