Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Zonnepanelen1

Webinar over zonnepanelen op zakelijk dak

2020-09-10T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 donderdag 10 september 2020
Aanvang: 19:30 uur
Tot:  20:30 uur
Lokatie: on-line

Provincie Groningen maakt het ondernemers makkelijker om van hun lege dak een zonnedak te maken. Groningse ondernemers op een bedrijventerrein kunnen een dakscan krijgen om te kijken of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Bovendien worden ze uitgebreid begeleid, van de aanvraag van de SDE++-subsidie tot aan de daadwerkelijke realisatie van het dak. Volg een van de webinars over ‘Verzilver uw Dak’ om te zien of deze aanpak past bij jouw bedrijf.

  •  

Professioneel advies zonder financieel risico

Het klinkt zo eenvoudig. Je legt een dak vol met zonnepanelen en laat de zon lekker haar werk doen. Maar er komt veel kijken bij een zonnedak. Is de dakconstructie sterk genoeg? Wat moet er allemaal precies worden ingevuld in de subsidie-aanvraag? Hoe gaat het financiële plaatje eruit zien? Al snel zie je door de wolken de zon niet meer. Niet zo gek dat dat veel ondernemers afschrikt. Provincie Groningen neemt met project ‘Verzilver uw Dak’ een paar flinke drempels weg. En wie weet er nu meer over Groningse zonnedaken dan Energie VanOns? Daarom is Energie VanOns door de provincie gevraagd om ondernemers in dit traject te adviseren en begeleiden. Ook adviesbureau Over Morgen werkt mee aan dit project. Blijkt zon toch niet technisch haalbaar op jouw dak? Dan betaalt de provincie de gemaakte advieskosten. Wat houdt je nog tegen?

Volg een van de webinars

Natuurlijk wil je hier eerst even goed over nadenken. Kom meer te weten over ‘Verzilver uw Dak’ met een van de kosteloze webinars. Tijdens de webinar hoor je alles over de mogelijkheden en welke begeleiding je tijdens dit traject van Energie VanOns, Over Morgen en provincie Groningen kunt verwachten.

https://overmorgen.nl/zonneenergie/

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...