Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Voorlezenindebieb-2

Voorlezen in de bieb

2020-12-09T00:00:00+01:00
Datum: woensdag 9 december
Aanvang: 15:00 uur
Lokatie: Cultureel Centrum Zuidhorn
Rubriek: Jeugd

'Dat wordt smullen' van Tjibbe Veldkamp

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Cultureel Centrum Zuidhorn
(Horeca & Uitgaan)

Er was eens een konijntje dat Sjef heette. Op een dag vondt hij een heerlijke wortel, dat wordt smullen! Er was eens een vos die Frits heette. Hij zag een heerlijk konijntje vanachter de struiken, dat wordt SMULLEN!

Voorlezen in de bieb

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Onderzoek wijst uit dat kinderen die worden voorgelezen beter scoren op school. Ze kennen meer woorden en zijn beter in het verwoorden van emoties. Kom daarom langs tijdens een van onze voorleesmomenten voor kinderen.

Lekker luisteren en spelen

De meeste kinderen zijn dol op voorgelezen worden. Zeker als het een uitje is waarvoor ze speciaal ergens naartoe gaan. Voorlezen in de bieb is zo'n speciaal moment. Laat ze lekker luisteren naar een mooi of spannend verhaaltje, terwijl je zelf een kopje koffie of thee drinkt. Of bijvoorbeeld rondsnuffelt tussen de boeken of een tijdschrift leest. Tijdens veel voorleesactiviteiten kunnen de kinderen ook knutselen en kleurplaten kleuren. Voorlezen in de bieb wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vast moment in de maand of de week.

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp