Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Instuif

Voetbal Instuif 4- en 5 jarigen

2021-04-24T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2021 zaterdag 24 april 2021
Aanvang: 10:00 uur
Tot:  11:00 uur
Lokatie: Sportpark Zuidhorn
Rubriek: Jeugd, Sport

vv Zuidhorn organiseert  in samenwerking met het Alfa-college een instuif speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar.

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Voetbal vv Zuidhorn
(Sport)

Zo kan op een speelse manier kennis worden gemaakt met voetbal. Lid worden van vv Zuidhorn is mogelijk vanaf (bijna) zes jaar. Zie hiervoor onze website. Deze instuif is een mooie voorbereiding daarop en wordt op beide zaterdagen (17 en 24 april) georganiseerd van 10.00 uur tot 11.00 uur op het kunstgrasveld achter de sporthal.
 
Na de zomervakantie mogen de kinderen die geboren zijn in 2016 zich officieel aanmelden bij de club. Zij worden dan ingedeeld in de leeftijdscategorie Onder 6. Via bovenstaande link kom je bij het informatiedocument, dat speciaal voor deze en andere leeftijdscategorieën is opgesteld.
 
Is jouw kind 4 of 5 jaar en enthousiast over voetbal? Meld je kind dan vandaag nog aan voor dit gratis kennismakingsmoment. In verband met de organisatie is aanmelden voor deze instuif verplicht. Graag onder vermelding van de naam en leeftijd van het kind en welke zaterdag de voorkeur heeft. In verband met de coronamaatregelen zijn de kleedkamers dicht. Kleed jouw kind daarom thuis om.
 
Tot ziens op een van de instuifmomenten! Klik hier om jouw kind aan te melden.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...