Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Tango

Tangosalon PI

2019-01-13T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2019 zondag 13 januari
Aanvang: 17:00 uur
Tot:  21:30 uur
Lokatie: in 't Holt 1654 Zuidhorn
Rubriek: Evenementen

Buiten is het nat en koud maar binnenshuis lopen de temperaturen op; voel de warmte van de Argentijnse tango en dans mee op zondagavond vanaf 17.00 tot 21.30 uur. Voor beginners en gevorderden. Met DJ Joost. Entree: € 7,00

  • Durk

www.intholt1654.nl

Verder op het programma:

Zondag 20 januari 2019 – Durk and the Jappies
aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis
Durk and the Jappies is een zevenkoppige coverband uit Groningen die zich toelegt op het spelen van de puikste nummers uit onze vaderlandse popgeschiedenis. Zowel Nederlands- als Engelstalige nummers vormen het repertoire. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en zijn flink verrockt. Meezingen , headbangen, een traantje wegpinken: alles kan bij een optreden van deze muzikale dames en heren. Zuip je bier of drink je sappies… veel plezier bij Durk and the Jappies!

Vrijdag 25 januari 2019 – Glasboer
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 5,00
Glasboer brengt grappige en muzikale perikelen rondom een huiskamerorgel. U bent welkom om gniffelend getuige te zijn van het herkenbare gezeur van andermans relatie.  Gabriëlle Glasbeek is vooral bekend van Vrouw Holland en bleef daarnaast ook altijd acteren, schrijven en regisseren ( o.a. Boom aan Z. in Zuidhorn). Robert van der Tol speelde jaren bij de Dogtroep en was vaste muzikant bij dit gerenommeerde locatietheatergezelschap. Met het stoppen van de gezelschappen hield de creativiteit natuurlijk niet op. Samen brachten zij nieuwe liedjes en kwamen theatrale ontboezemingen tot stand. Hun programma werd op festival Noorderzon gedeeltelijk voor het eerst getoond. Met regieadviezen van Michaël Helmerhorst werken zij nu aan een avondvullend programma. In Grand café In t Holt 1654 brengt Glasboer een eerste try-out.

Zondag 10 maart 2019 – Tangosalon PI
17.00-21.30 uur
Entree: € 7,00
Open tangosalon voor iedereen die van de traditionele tango houdt. Op de fijne dansvloer van het karikaturale theater van In ’t Holt 1654. Georganiseerd door het toonaangevende danspaar Peter & Ina. Passie op de vierkante meter met DJ Joost.

Zondag 24 maart 2019 – Durk and the Jappies
Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis
De zevenkoppige coverband uit Groningen brengt zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en zijn flink verrockt. Meezingen , headbangen, een traantje wegpinken: alles kan bij een optreden van deze muzikale dames en heren. Zuip je bier of drink je sappies… veel plezier bij Durk and the Jappies!

Zondag 14 april 2019 – Tangosalon PI
17.00-21.30 uur
Entree: € 7,00
Open tangosalon voor iedereen die van de traditionele tango houdt. Op de fijne dansvloer van het karikaturale theater van In ’t Holt 1654. Georganiseerd door het toonaangevende danspaar Peter & Ina. Voor zowel beginners als gevorderden. Passie op de vierkante meter met DJ Joost.

Zondag 12 mei 2019 – Tangosalon PI
17.00-21.30 uur
Entree: € 7,00
Open tangosalon voor iedereen die van de traditionele tango houdt. Op de fijne dansvloer van het karikaturale theater van In ’t Holt 1654. Georganiseerd door het toonaangevende danspaar Peter & Ina. Voor zowel beginners als gevorderden. Passie op de vierkante meter met DJ Joost.

Zondag 19 mei 2019 – Durk and the Jappies
Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis Durk and the Jappies is een zevenkoppige coverband uit Groningen die zich toelegt op het spelen van de puikste nummers uit onze vaderlandse popgeschiedenis. Zowel Nederlands- als Engelstalige nummers vormen het repertoire. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en zijn flink verrockt. Meezingen , headbangen, een traantje wegpinken: alles kan bij een optreden van deze muzikale dames en heren. Zuip je bier of drink je sappies… veel plezier bij Durk and the Jappies!

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp