Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Bni-liggend

Promotiedagen Live!

2021-03-25T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2021 donderdag 25 maart 2021
Lokatie: on-line
Rubriek: Varia

Hét zakelijke platform van Noord-Nederland. De 2e editie van (online) Promotiedagen LIVE plaats; een mooie mogelijkheid om gratis je netwerk en kennis op een effectieve en vermakelijke wijze uit te breiden. I

  •  

In deze update is er aandacht voor de beïnvloedingstechnieken op jouw website, hoe videomarketing en online marketing elkaar versterken, over veranderend ondernemen in tijden van corona en de netwerkcarrousel voor ondernemend Noordenveld.

Netwerkcarrousel BNI Westerkwartier
Donderdag 25 maart om 14:15 - 15:00 uur. 
Maak kennis met de BNI als organisatie, en in het bijzonder de leden van BNI chapter Westerkwartier! Kortom; de netwerkcarrousel is voor iedereen toegankelijk! Via de populaire netwerkcarrousels leg je gemakkelijker dan ooit contact. Klik tijdens het event op de "Netwerkcarrousel BNI Westerkwartier" , waarna het systeem automatische een video-speeddate voor je genereert. Om de 4 a 5 minuten start je vanzelf een nieuw gesprek. Bij een goed gesprek plan je een afspraak met diegene in om later die middag uitgebreid te netwerken. Informeel, leuk en super effectief. Ervaar het zelf!

https://www.promotiedagen.nl/

Promotiedagen is al 34 jaar hét platform voor ondernemend Noord-Nederland. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Het is dé plek om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, je netwerk uit te breiden en de laatste trends en ontwikkelingen te volgen.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...