Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Wisselwinkel-2

Pop-up expositie Pracht van Groningen

2020-07-02T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 do. 2 juli 2020 t/m za. 4 juli 2020
Lokatie: Zuidhorn

Grijpskerker conceptueel kunstenaar Johan van der Dong exposeert  in de Wisselwinkel in Zuidhorn (voormalige kaasboetiek aan de Overtuinen 7a

  •  

“De periode van opgesloten zitten heeft geleid tot een grote productie van landschappen uit de provincie Groningen,” vertelt Johan van der Dong. “In mijn atelier in Oldehove zag het ene na het andere schilderij het levenslicht. Stuk voor stuk juweeltjes die de pracht en grootsheid van het open Groninger landschap benadrukken.”

De expositie is geopend en gratis toegankelijk:

Donderdag 2 juli: 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 3 juli: 13.00 - 20.00 uur (koopavond)
Zaterdag 4 juli: 13.00 - 17.00 uur

 

Deze zomer wordt er aan de Overtuinen in Zuidhorn een winkel ingericht door verschillende kunstenaars, bedrijfjes, bedrijven en creatievelingen. Iedere week wat anders. Laat je verrassen! 

Het idee van Carin Bosklopper is om dit te laten gebruiken door mensen die iets aan te bieden, te exposeren, te promoten of gewoon te verkopen hebben. Carin denkt hierbij aan de vele ijverige Crea Bea's, hobbyisten, kunstenaars maar ook aan (sport) verenigingen, goede doelen en andere interessante inspirerende initiatieven die Zuidhorn rijk is. Ook ondernemers die een Outlet willen opzetten of zich gewoon willen presenteren zijn welkom.

Kosten of huur zijn er niet aan verbonden. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd want Carin hoopt hiermee een beetje loop te houden in het centrum van Zuidhorn. Dit idee is ontstaan voor de Corona crisis en vergt dus enige aanpassingen, hierbij houden we de 1,5 meter goed in de gaten en ook het aantal bezoekers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carin Bosklopper bosklopperc@gmail.com of via tel.:  06 51129796

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...