Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Wandelen natuur

Opening route Pronkjewailpad

2020-06-01T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 maandag 1 juni 2020
Lokatie: Groningen - Westerkwartier
Rubriek: Excursie

Het Pronkjewailpad is, evenals het Pieterpad, een Lange Afstand Wandelpad. Het is daarmee een van de weinige activiteiten die in (corona) tijd zijn toegestaan, mits je je natuurlijk wel houdt aan de voorgeschreven regels van het kabinet en de RIVM!!

  •  

Thema 2020: DOE Groningen (aan)

Dat Groningen een gastvrije provincie is weten we al lang, maar met behulp van het thema "DOE Groningen" ga je de provincie Groningen op een (inter)actieve manier beleven. Stap voor stap ontmoet je Groningen en de Groningers. Onze Pronkjewailposten bieden jou een soevenir, een voorproefje of een ervaring. Bij een aantal moet je de stempel verdienen door DOE activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het doorkruisen van het maïsdoolhof in Saaxumhuizen, het ‘keerske springen’ bij Kaarsenmakerij Wilhelmus in Eenrum, het beklimmen van de kerktoren in Hornhuizen en het kraken van de kluis bij De Postwagen in Tolbert. Kortom: met het Pronkjewailpad maak je op een unieke manier kennis met de noordelijke gastvrijheid.

 

Voorgeschreven regels van het kabinet en de RIVM!! Zoals:

Indien je geen klachten hebt kun je prima naar buiten om een stuk te wandelen, want dit gebeurt individueel en dus niet in groepsverband! 
Ga niet fysiek stempelen; in de buurt van de locatie van de stempelpost (in een straal van ca 50 meter) kun je ‘digitaal stempelen’ via de app.  
Ga niet met meer dan 2 personen te wandelen en loop met een boog (1.5 meter) om anderen heen.
Alle stempelposten zijn (voorlopig) nog gesloten, maar je kunt wel digitaal stempelen.
VVV kantoren zijn veelal ook nog gesloten, je kunt daarom bij de inschrijving aangeven dat je de stempelkaart graag opgestuurd wilt hebben.

 Meer informatie vind je ook via: Pronkjewailpad 2020.
Wij wensen jullie vanaf 1 juni veel plezier met het wandelen van het Pronkjewailpad 2020!
Heb je vragen, aarzel niet om ons te mailen op: Pronkjewailpad@gmail.com.
 
PS
De Stempelkaarten zijn vanaf de datum van afgifte 2 jaar geldig (op Zuidroute staat 2019-2020, maar betekent 2 jaar geldig)

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...