Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Easyslim

Open dag easyslim.nu Zuidhorn

2023-06-03T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2023 zaterdag 3 juni 2023
Aanvang: 09:00 uur
Tot:  12:00 uur
Lokatie: Nieuwstraat 10b Zuidhorn

Tientallen verschillende mensen komen er per week langs bij de salons van Martha Strengholt in Roden en Zuidhorn. Vrouwen, mannen, oudere en jongere mensen. Maar
allemaal hebben ze één ding gemeen; ze hebben moeite hun gewicht op peil te houden. 
 

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Easyslim.nu
(Verzorging)

Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Martha Strengholt, waar sinds kort een gedetailleerde bodyscan kan worden uitgevoerd, waardoor zelfs per lichaamsdeel de samenstelling daarvan exact kan worden gemeten.

SPIEREN GETRAIND
De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden met elektrostimulatie de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt.
Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en uiteraard veilig.

VEEL BETER BEELD
Om niet alleen af te vallen maar ook de resultaten nauwkeurig te kunnen volgen is er meer nodig dan alleen een eenvoudige weegschaal. Om die reden hebben de twee Easyslim.nu-salons sinds kort de beschikking over een 'Body Composition Analyzer'. Dit apparaat wordt door ons gebruikt om de samenstelling van het lichaam exact in kaart te brengen en biedt een veel beter beeld van het gewicht dan alleen een BMI, wat slechts de verhouding tussen lengte en gewicht weergeeft. Door alleen naar BMI te kijken zou een goed getraind lichaam met veel spieren zelfs als 'obese' kunnen worden aangemerkt, omdat spieren nu eenmaal ook letterlijk gewicht in de schaal leggen.

EXACTE SAMENSTELLING VAN HET LICHAAM
Om een helder beeld te krijgen van de verhouding water, eiwitten, mineralen en vet is het noodzakelijk om de exacte samenstelling van het lichaam te meten. Daarmee wordt het eenvoudiger om haalbare doelen uit te zetten.
Aangezien geen enkel lichaam gelijk is, is het dankzij deze nauwkeurige analyse mogelijk om het behandeltraject bij Easyslim.nu perfect af te stemmen op het lichaam van de klant, met een nóg beter resultaat.

Handelsweg 12, 9301 ZN Roden,
roden@easyslim.nu
Nieuwstraat 10B, 9801CS Zuidhorn,
zuidhorn@easyslim.nu
Tel. 06-44066875
http://www.easyslim.nu

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...