Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Ohd

NVM-openhuizendag

2020-10-03T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 zaterdag 3 oktober 2020
Aanvang: 11:00 uur
Tot:  15:00 uur
Lokatie: Landelijk

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

  • Dijkstra
  • Wiz logo

De  NVM Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is een  effectief middel voor verkopers om hun huis te verkopen. Dit blijkt uit onderzoek van de NVM. Woningen die aan de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag deelnemen, worden sneller verkocht dan woningen die hier niet aan meedoen.

Het dorp Zuidhorn biedt vele voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs en heeft een aantrekkelijk centrum.  Voor wie in de stad werkt is het een ideaal dorp met goede bus en treinverbindingen.
De lommerrijke Gast is het visitekaartje met schitterende woningen en grote eiken. Verder zijn in de loop der tijd rondom het centrum verschillende woonwijken gebouwd waarvan De Oostergast de meest recente is.

In deze royaal opgezette woonwijk met een Brede School, een zwembad en een natuureiland is het heerlijk wonen. Op steenworp van Groningen met alle voorzieningen en winkels op korte afstand in het centrum van het dorp. 

Uw Makelaar in het Westerkwartier

www.dijkstramakelaardij.nl

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...