Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Marianne Vogel

Nieuwe Berlijnthriller van Marianne Vogel: boekpresentatie met theatraal tintje

2021-09-04T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2021 zaterdag 4 september 2021
Aanvang: 20:00 uur
Tot:  21:30 uur
Lokatie: In 't Holt, Hoofdstraat 2, Zuidhorn

Marianne Vogel viert jubileum met haar 5e Berlijnthriller 'Brecht gaat voor recht'. Boekpresentatie m.m.v. leden van  de Zuidhornse rederijkerskamer Eendracht en beeldend kunstenaar Margot Brekelmans.

  • Voorkant Berlijnthriller 'Brecht gaat voor recht'

In Marianne Vogels nieuwe Berlijnthriller 'Brecht gaat voor recht' staat de wereldberoemde 'Dreigroschenoper' centraal. Dit legendarische toneelstuk van Bertolt Brecht moet over zes dagen in première gaan in het Berlijnse Spreetheater. Maar dan wordt prima donna Martin Bodenfeld vermoord, die de hoofdrol van Mackie Messer zou spelen...

Bijzonder: bij het onderzoek naar de moord speelt ook een Groningse rederijkerskamer een grote rol. Tevens heeft Marianne dit boek vanwege haar liefde voor het rederijken opgedragen aan alle Groningse rederijkerskamers, en speciaal aan rederijkerskamer Eendracht in Zuidhorn. Daar is ze sinds 12 jaar lid van.

Uiteraard kunt u gezien de inhoud van Mariannes nieuwe Berlijnthriller een boekpresentatie met een theatraal tintje verwachten. Daar zullen diverse leden van rederijkerskamer Eendracht en beeldend kunstenaar Margot Brekelmans het nodige aan bijdragen. De boekpresentatie is overigens een speciaal feestje vanwege 2 hoogtepunten: ‘Brecht gaat voor recht’ is Mariannes 5e literaire thriller, die bovendien verschijnt in het 65e sterfjaar van Bertolt Brecht.

Entree + koffie/thee: gratis. Aanmelding verplicht: m.m.vogel@hotmail.com

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...