Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Muziek en poezie in Bakkerscafe

2020-03-13T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2020 vrijdag 13 maart
Aanvang: 20:00 uur
Lokatie: Bakkerscafe, Kerkplein 5, Grijpskerk
Rubriek: Evenementen

De dichters Willem Tjebbe Oostenbrink (Zuidhorn) en Are Meijer (vroeger Grijpskerk) brengen samen met de muzikanten Geert Zijlstra & Piet Buist een afwisselend programma van muziek en poezie.

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Bakkerscafé Grijpskerk
(Horeca & Uitgaan)

Dichters en muzikanten die hun sporen hebben verdiend, zetten op vrijdagavond 13 maart hun beste beentje voor in het Bakkerscafe aan het Kerkplein 5 in Grijpskerk. De veelzijdige dichters Willem Tjebbe Oostenbrink en Are Meijer bewezen al eerder prima samen te gaan met de enthousiasmerende en graag geziene muzikanten Geert Zijlstra/Piet Buist. Een goed deel van hun repertoire zal bestaan uit nieuwe, niet eerder voor het voetlicht gebrachte gedichten en songs, grotendeels in de streektaal. 

Oostenbrink en Meijer werden voor hun poezie verschillende malen bekroond in binnen- en buitenland. Het duo Zijlstra/Buist was meerdere malen te horen op RTV Noord en is ook bekend van de geliefde Struuntochten in het Westerkwartier.

Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Gratis toegang. Gezien de beperkte ruimte in het gezellige Bakkerscafe wordt wel geadviseerd tijdig aanwezig te zijn.

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp