Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Kunstwerken wierdenland

Maak je Eigen Kunst!

2020-05-06T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 wo. 6 mei 2020 t/m zo. 31 mei 2020
Lokatie: on-line

Creatieve thuiszitter? Museum Wierdenland biedt iedere Groninger de gelegenheid om thuis een kunstwerkje te maken en naar het museum op te sturen. 

  •  

Het moet geïnspireerd zijn door de actuele tentoonstelling en 10,5 x 14,8 cm meten (A6-formaat). Zodra museumbezoek weer mogelijk is, zullen de kunstwerkjes in het museum geëxposeerd worden. De toegang is dan gratis voor de makers van de werkjes.
Bekijk de huidige expositie nu online op onze website ( https://wierdenland.nl ;) of op onze Facebookpagina ( https://www.facebook.com/MuseumWierdenland ) en laat u inspireren!


De volgende gegevens ontvangen wij graag op de achterkant van uw ansichtkaart: de titel van uw kunstwerkje, uw naam, uw leeftijd, uw woonplaats en uw email-adres. De leukste, mooiste en gekste werkjes zullen kans maken op verschillende prijzen, waaronder een eco-kunstpakket van Natural Earth Paint. Na afloop van de tentoonstelling krijgen de 'kunstenaars' hun werk terug.


U kunt de werkjes t/m 31 mei in onze brievenbus stoppen of opsturen naar: Museum Wierdenland, Van Swinderenweg 10, 9891 AD Ezinge.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...