Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hardlopen loopgroep

Loopclinic

2020-04-07T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 dinsdag 7 april 2020
Aanvang: 19:30 uur
Lokatie: Zuidhorn
Rubriek: Sport

Hardlopen is misschien ook een leuke sport voor jou. Maar hoe pak je het aan als je geen of weinig loopervaring hebt? Hoe voorkom je blessures en motivatieverlies? Hoe kom je zover dat je alleen of ontspannend pratend in een groep een aantal kilometers kunt hardlopen? Het antwoord is even simpel als leuk: doe de loopclinic van de Loopgroep Zuidhorn.

  •  

Trainingsbijeenkomsten De loopclinic wordt gegeven van 7 april 2020 tot en met 19 mei (met uitzondering van 5 mei) Wij verzamelen ons iedere dinsdagavond vanaf 19:30 uur op de parkeerplaats bij de Fysiotherapie, Hooiweg 2, Zuidhorn Na 6 trainingsavonden van 1 1/2 uur ben je in staat om 5 km of meer achter elkaar te kunnen hardlopen op eigen tempo. De trainingen zijn zo ingedeeld dat elke loper op eigen niveau kan deelnemen.
Doel van de loopclinic:
• Ontdek of hardlopen ook jouw sport is
• Verantwoord en ontspannen een aantal kilometers kunnen hardlopen
• Gratis deelname aan de Reitdiephavenrun op 24 mei 2020
• Verbetering looptechniek en lichaamshouding
• Voorkomen van blessures en motivatieverlies
Aan het einde van de clinic heb je de mogelijkheid om gratis mee te doen met de Reitdiephavenrun op 24 mei 2020 Meer informatie zie: http://www.loopgroep-zuidhorn.nl en ga naar yakult start to run Of e-mail: clinic@loopgroep-zuidhorn.nl

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...