Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Flyer-eendracht-voorkant vierkant

Laten we het vieren

2024-02-09T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2024 vrijdag 9 februari 2024
Aanvang: 20:00 uur
Lokatie: In 't Holt 1654

Een wrange drankzuchtige komedie in twee bedrijven vol vileine Paul Haenenhumor, wordt door maar liefst tien spelers op verschillende plekken in de bovenzaal van In ’t Holt 1654 gespeeld. Ook op 10 en 11 februari 

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
In ‘t Holt 1654 Grand café en Logement
(Horeca & Uitgaan)

Op 9, 10 en 11 februari speelt Eendracht een wrange drankzuchtige komedie in twee bedrijven, waarin op een verjaardagsfeest tussen vrienden allerlei oude relationele rekeningen venijnig worden uitgespuwd. Aan het eind blijkt dat de vrienden door een verkeerde belegging van de jarige allemaal zo’n beetje bankroet zijn.

Vijf jaar later treffen de vrienden elkaar weer. De verhoudingen zijn na het bankroet behoorlijk veranderd. Dit keer zijn ze bijeen voor een videoboodschap van een van de vrienden, die na haar dood nog enkele vragen heeft. Er worden weer de nodige rekeningen vereffend. En aan het eind blijkt dat een grote leugen hun aller leven bepaald heeft.

Dit stuk, vol vileine Paul Haenenhumor, wordt door maar liefst tien spelers op verschillende plekken in de bovenzaal van In ’t Holt 1654 gespeeld.

Meer informatie: http://www.kamereendracht.nl/nieuws

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...