Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Whatsapp image 2023-03-09 at 13.19.56

Kliederkerk Zuidhorn

2023-03-19T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2023 zondag 19 maart 2023
Aanvang: 16:00 uur
Tot:  18:00 uur
Lokatie: Kerkstraat 18, Zuidhorn
Rubriek: Varia

Ben je al eens bij de Kliederkerk geweest? Dan vind je het vast leuk dat er op zondag 19 maart weer Kliederkerk is in Zuidhorn! 

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Hervormde Gemeente Zuidhorn - Dorpskerk
(Levensbeschouwelijk)

Ben je er nog nooit geweest, kom dan vooral gezellig meedoen. Kliederkerk is met jong en oud samen een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren én wat lekkers eten. Simpel, maar een feest!

Het begint om 16:00 uur in de Dorpskerk (Kerkstraat 18) met het welkom en het verhaal van Jona. Daarna is er in het bijgebouw Klein Hanckema en buiten van alles te doen en te beleven rond het verhaal. Je kunt Jona opvissen uit het water, verstoppertje spelen met Jona, een bootje maken van eierkoek en zure matten en lekker knutselen. Voor de allerkleinsten is er een voorlees- en verkleedhoek. Na al deze activiteiten ronden we de viering af in de kerk en daarna gaan we samen eten, waarbij we vragen of iedereen iets te eten mee wil nemen om met elkaar te delen. Het duurt tot 18:00 uur.

 

Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd, maar neem vooral ook je ouders, grootouders en vriendjes mee, want de Kliederkerk is voor iedereen van alle leeftijden. Kinderen die naar de Kliederkerk komen worden begeleid door eigen ouder(s)/ verzorger(s). Je hoeft je niet op te geven en toegang is gratis.

 

Meer informatie is te vinden op facebook.com/kliederkerkzuidhorn

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...