Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Kl-lente

Kleintje Lente in Zuidhorn

2022-04-02T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 zaterdag 2 april 2022
Aanvang: 13:00 uur
Tot:  17:00 uur
Lokatie: Zuidhorn

In het centrum zal op verschillende plekken muziek, vertier en gezelligheid te vinden zijn. 

  • Kleintje lente

Jong maar ook oud zal zich verbazen en kunnen genieten van de trucs en ballonkunst van Goochelaar en ballonnen artiest Arjan Reinders. Naast een springkussen is er ook muziek van Draaiorgelman Cor Anjema. Geen onbekende in Zuidhorn die ook weer de aandacht van de allerkleinsten zal trekken.

De organisatie heeft verder de jongste ijscoman uitgenodigd, sinds vorig jaar is Matei uit Zuidhorn bekend van radio en TV. Zijn slogan:  Met ijs van Matei maak je iedereen blij!. 

Dit Kleintje Lente valt samen met de opening van de nieuwe zaak van Roland Turksema. Zijn bedrijf Brilmode Zuidhorn is per 2 april gevestigd aan de kop van de Hoofdstraat. Naast brilmode voor volwassenen is er een afdeling met modieuze kinderbrillen en kinderkleding.

Een uitstekende gelegenheid om zaterdag 2 april vrijblijvend eens binnen te lopen.

Van 13.00-17.00 is er muziek, vertier en gezelligheid verdeeld over de pleinen. Het evenement wordt u aangeboden door Zakenkring Zuidhorn.

Andere activiteiten die dit jaar aangeboden worden door Zakenkring Zuidhorn zijn een voorjaarsmodeshow, het Kom in Zuidhornfeest, de Sinterklaasintocht en de  Kerstfair. Daarnaast maakt de winkeliersvereniging tal van andere evenementen, klein en groot, financieel mede mogelijk. Dit zijn bijvoorbeeld de Oranjemarkt, Jazz te Gast en de Etalageroute. Verder zorgen de winkeliers voor de fleurige bloembakken, Hanging Baskets en de feestverlichting.

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp