Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Etappevandemaandapril

Kennismaken met het Pronkjewailpad: Etappe West

2022-04-01T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 vr. 1 april 2022 t/m za. 30 april 2022
Lokatie: Westerkwartier

Loop in april een klein gedeelte van het Pronkjewailpad: Etappe West. Route A: station Zuidhorn - bushalte slaperstil 9,5 km Route B: Bushalte Slaperstil - Hoofdstation Groningen
 

  •  

Elke maand staat er namelijk een gedeelte van de route centraal: de Etappe van de Maand. Op deze Etappe doen we, samen met de betreffende ondernemers (stempelposten), nog eens extra ons best om er iets bijzonders van te maken!

Dus ben je nieuwgierig naar het Pronkjewailpad, maar is een volledige stempelkaart iets teveel van het goede? Schrijf je dan vanaf 21 maart in voor de Etappe van de Maand April.  

Inschrijven voor het Pronkjewailpad
 

Pronkjewailpad Etappekaart (Stempelkaart Etappe van de Maand)
Na de inschrijving ontvang je een inschrijfbevestiging. In deze mail tref je jouw persoonlijk inloggevens voor Mijn PWP. Via deze persoonlijke pagina op onze website, kun je jouw persoonlijke Etappekaart (stempelkaart) downloaden en printen (zie afbeelding rechts). 
 
Download vervolgens de Pronkjewailpad App, kies de juiste route (Pronkjewailpad Etappe van de Maand april) en klik op 'starten met wandelen'. Scan de QR code op jouw persoonlijk Etappekaart en je bent klaar om te gaan!
 

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp