Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Pietengreet

In gesprek met Landbouwminister Adema

2023-03-11T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2023 zaterdag 11 maart 2023
Aanvang: 08:45 uur
Lokatie: Enumatil

Aanstaande zaterdag (11 maart) komt landbouwminister Piet Adema naar het Westerkwartier. De dag wordt afgetrapt in Enumatil. Hier gaat hij met alle belangstellenden in gesprek over de actualiteit van de landbouw, natuur en voedselkwaliteit.

  •  

Naast Piet Adema zal ook gedeputeerde Johan Hamster aanwezig zijn. Johan Hamster heeft als gedeputeerde veel overeenkomende portefeuilles met minister Adema.

Iedereen die geïnteresseerd is in een gesprek met Piet Adema en Johan Hamster is van harte welkom in Enumatil, Dorpsstraat 20. De inloop is vanaf 08:45 uur. Vanaf 09:00 uur gaan beide heren een uur het gesprek aan.

Later op de ochtend, vanaf 11:30 uur, is er een tweede mogelijkheid om met Adema en Hamster in gesprek te gaan. Dan zijn ze present op de Englumerweg 13 te Oldehove. Nadruk van de gesprekken in Oldehove zal komen te liggen op het unieke van het Middag-Humsterland en de akkerbouw.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen, is het wenselijk om je vooraf aan te melden. Dit kan via: fractie@christenunie.westerkwartier.nl. Graag aangeven bij welke bijeenkomst je aanwezig wilt zijn.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...