Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Gavin

Gavin Reijnders

2024-02-24T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2024 zaterdag 24 februari 2024
Aanvang: 20:00 uur
Lokatie: Cultureel Centrum Zuidhorn

Dit seizoen gaat Gavin met zijn muzikale debuutvoorstelling Glittermoe in reprise, waarin hij vertelt dat hij wel een beetje klaar is met constant aan zichzelf werken. 

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Cultureel Centrum Zuidhorn
(Horeca & Uitgaan)

Gavin Reijnders gooit in 2019 niet alleen hoge ogen met zijn ukulele in de finale van het Leids Cabaret Festival, maar wint daarnaast in 2022 het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!. Dit seizoen gaat Gavin met zijn muzikale debuutvoorstelling Glittermoe in reprise, waarin hij vertelt dat hij wel een beetje klaar is met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?
entree 15,- Tickets via https://www.cczuidhorn.nl

Bekijk het hele programma hier!

Old Friends – Simon & Garfunkel Acoustic | Jop Wijlacker en Dennis Kolen
zondag 10 maart 2024 Tijd: 15:00
Na 4 succesvolle jaren met hun voor- stelling ‘Sounds of Silence’ komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen met het vervolg ‘Old Friends –Simon & Garfunkel Acoustic’. Een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.
‘Old Friends’ gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld; met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…
 entree 15,-

Circus BroSus door Inkipinki
zaterdag 20 april 2024 Tijd: 11:00
Bro en Sus hebben het circus van hun ouders geërfd. Er staat een grote voorstelling gepland. Alle kaartjes zijn verkocht, maar de artiesten zijn door geldgebrek vertrokken.

Bro en Sus besluiten het levenswerk van hun ouders voort te zetten: The show must go on! Met z’n tweeën dresseren ze wilde paarden, goochelen ze per ongeluk dingen weg, werpen ze messen en hangen ze gevaarlijk hoog in de trapeze. Best knap voor een broer en zus die altijd achter de schermen hebben gewerkt.
Circus BroSus is hilarisch, spannend en interactief. Een wervelende familievoorstelling met een verrassend slot met mooie moraal. Kinderen van 2 tot en met 12 jaar.
entree 7,50

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...