Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Vvzuidhorn voetbal

Fc Groningen on tour

2020-05-08T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 vrijdag 8 mei 2020
Lokatie: Sportcomplex Joh Smit Park Zuidhorn
Rubriek: Jeugd, Sport

De Trots van het Noorden komt op vrijdag 8 mei naar Zuidhorn om een hele dag voetbaltrainingen aan te bieden voor de jeugd tot en met 12 jaar.

  •  

Deze mogelijkheid ontstaat door de versoepeling van de maatregelen rond het coronavirus, die het kabinet dinsdagavond 21 april bekend heeft gemaakt en is onder volledige verantwoordelijkheid van FC Groningen.

FC Groningen on Tour vindt plaats met toestemming van de Veiligheidsregio Groningen. Alle overheidsrichtlijnen die nodig zijn, worden bij de organisatie van de voetbaltraining in acht genomen.

Deze dag krijgen de kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De kinderen kunnen zich na een periode met beperkingen een dag lang uitleven op een sportveld en de ouders krijgen tegelijkertijd mooi de kans om thuis in alle rust te werken of om tijd te besteden aan een eigen hobby.

Omdat vv Zuidhorn haar locatie beschikbaar stelt voor FC Groningen on Tour ontvangt zij van de Trots van het Noorden een financiële bijdrage van €7,50 per deelnemend kind, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijd.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...