Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Ella and HerMan-afgelast

Ella and HerMan-afgelast

2020-11-07T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2020 zaterdag 7 november 2020
Aanvang: 15:00 uur
Lokatie: Waarhuis Aduarderzijl
Rubriek: Muziek

Muziektheater met een huis vol instrumenten. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van Lena. Entree € 17,50 incl. koffie/thee/lekkers bij binnenkomst

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:

Reserveren: 0594-621884 of info@waarhuis.nl

Ella de Jong – zang en spel
Herman Woltman – muziek
Theo Smedes – regie
Bouke Oldenhof – dramaturgie
Sanne Danz – decor


Ella & her man speelt Pianohuis na het winnen van de zilveren Anjer met Myn Skip. Muziektheater met een huis vol instrumenten. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van Lena. Ze groeit op onder de piano van haar moeder die les geeft. Lena houdt van de muziek die haar moeder speelt. Ze voelt zich veilig en maakt haar eigen pianohuis. De holte onder de piano blijkt ook een gevangenis. Naast de passie voor muziek die gedeeld wordt is er geen genegenheid en aandacht voor Lena. Als ze later terugkeert voelt ze de leegte van haar jeugd.


Ella de Jong speelt en ontwikkelt bij Theater Traxx educatieve en maatschappelijke theatervoorstellingen. Ella is zangeres en trompettiste van Big Band Friesland. Ze won in 2015 de solistenprijs op een internationaal concours in Hoofddorp. Tevens werd ze met Herman in dat jaar uitgeroepen als beste singer- songwriter van Friesland.
Herman Woltman speelt als musicus en componist op diverse snaarinstrumenten - De Guitarra Portuguesa: CD Sielesâlt en de Maisfrou van Nynke Laverman.

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...