Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Durk valentijn

Durk and the Jappies

2020-02-15T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2020 zaterdag 15 februari
Aanvang: 20:30 uur
Lokatie: in 't Holt 1654 Zuidhorn
Rubriek: Muziek

Om deze Valentijnsdag te verlengen naar een Valentijnsweekend organiseren coverband Durk & The Jappies samen met Flexxmusic Bigband Tolbert de muzikale Valentijns afterparty ‘Alles is liefde’.  Entree: gratis

  •  

www.intholt1654.nl

Valentijnsdag is de internationale dag waarop we de liefde vieren. Veel mensen vinden het spannend om hun geliefde of degene waar ze stiekem verliefd op zijn te verassen…

De juiste liefdesliedjes uit de Nederlandse popgeschiedenis worden die avond  als muzikale amuse in een bigbandjasje geserveerd.

Trakteer je stiekeme liefde op een drankje of etentje en Durk met Jappies en Flexxmusic zorgen voor de juiste muzikale ambiance met kaarslicht en open haard.

Durk and the Jappies is een zevenkoppige coverband uit Groningen die zich toelegt op het spelen van de puikste nummers uit onze vaderlandse popgeschiedenis. Zowel Nederlands- als Engelstalige nummers vormen het repertoire. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en zijn flink verrockt. Meezingen , headbangen, een traantje wegpinken: alles kan bij een optreden van deze muzikale dames en heren. Zuip je bier of drink je sappies… veel plezier bij Durk and the Jappies!

Meer vandaag... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp