Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Afbeelding 6

Alzheimercafe 11 JUNI

2024-06-11T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2024 dinsdag 11 juni 2024
Aanvang: 19:30 uur
Tot:  21:00 uur
Lokatie: Dienstencentrum de Schutse, Leek
Rubriek: Lezing/Literair

Op dinsdagavond 11 juni, aanvang 19:30 uur is er een Alzheimercafe in dienstencentrum de Schutse, Oldenoert 32 in Leek. Het thema is: ''Iedereen doet mee''.

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
De Schutse
(Podia & Dorpshuizen)

IEDEREEN DOET MEE IN HET ALZHEIMERCAFE WESTERKWARTIER

Heel graag nodigen wij u uit voor alweer de tiende en voor dit seizoen laatste bijeenkomst in het Alzheimercafe Westerkwartier op dinsdagavond 11 juni vanaf 19:30 uur in dienstencentrum ''de Schutse'', Oldenoert 32 in Leek.

Het onderwerp of thema van deze avond: iedereen doet mee.

Misschien ervaart u het nu al of zult u het in de toekomst gaan meemaken: hoe om te gaan met mensen met dementie.  Krijgt je in je omgeving te maken met mensen met dementie en wil je weten hoe je goed met hen kunt omgaan? Deze bijeenkomst geeft handvaten aan een ieder die te maken krijgt met dementie in zijn of haar omgeving, zodat iedereen mee kan blijven doen. Ook mensen met dementie. 

Wij zijn zeer blij dat we tijdens onze tiende bijeenkomst van het Alzheimercafe van de kennis en begeleiding van Fokko van der Laan, voorlichter Alzheimer Nederland gebruik kunnen maken. Hij laat op een interactieve manier zien hoe je signalen van dementie kunt herkennen en hoe je goed om kunt gaan met mensen met dementie. Dit alles zal met behulp van voorbeelden, oefeningen en een spel duidelijk worden gemaak, dus zeer belangrijk om deze avond te bezoeken om samen van het Westerkwartier een dementievriendelijke omgeving te maken. 

Tijdens de presentatie door Fokko is alle ruimte voor vragen, opmerkingen en delen van erevaringen vanuit het publiek. Dus redenen te over om deze avond te bezoeken. 

De toegang tot het Alzheimercafe is gratis. Wij bieden de bezoeker het eerste kopje koffie/thee gratis aan. Wij wijzen u ook op de mogelijkheid van (aangepast) vervoer waarmee wij u van huis kunnen halen. Voor meer informatie hierover kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot het informatieloket van ''de Schutse'', tel. 0594-512334

Voor meer informatie over het Alzheimercafe Westerkwartier: http://www.dementievriendelijkwesterkwartier.nl

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...