Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Het weer voor de komende dagen: Droog zon en bewolking en 10 graden.

Door : Gerard Kiewiet
Datum : 9 maart 2016
11 febr 2015-1

Weerspreuk: Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil en mei doet er ook nog wat bij.

Op de foto: De zon en bewolking en soms grijs door mist, dit is het beeld voor de komende dagen.

 

                In de noordelijke Nederland eerst bewolkt en mist, elders zonnig !

Vrijdag: Vooral in het zuiden van het land schijnt de zon, in de noordelijke helft komt veel lage bewolking en plaatselijk mist voor. De bewolking en mist lossen langzaam op en de middag breekt de zon er op steeds meer plaatsen door. Of en wanneer dat bij ons gaat gebeuren is dus afwachten maar in de bewolking kil en grijs en 5 a 6 graden, komt de zon door, dan richting de 9 graden of iets hoger. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Vrijdag in de ochtend niet warmer dan  2 graden in de plus !

Komende nacht is er weinig bewolking en wordt het opnieuw nevelig, lokaal ontstaat er weer mist. Het gaat op de meeste plaatsen licht vriezen. De oost- tot noordoostenwind is zwak.

Zaterdag wordt het een vrij zonnig dag en ook wat stapelbewolking. Het wordt in de middag ongeveer 9 graden. De oost- tot noordoostenwind is matig. Ook zondag wenig verandering in dit vrij rustige en droge en soms (vrij)zonnige weer.

De verwachtingen: Droog en geregeld zon. Temperatuur overdag rond een graad of 9, in de nachten nog steeds rond het vriespunt. Later in de week wordt het mogelijk nog iets zachter.


Zonnige groet,

Gerard Kiewiet

 


 

Laat een reactie achter:


Weer-artikelen Zuidhorn