Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Winkeliers Zuidhorn (ongewild) ingezet bij propagandafilm politieke partij

Door : Webmaster
Datum : 21 januari 2022
Webmaster

Zuigende en leidende vragen van Forum lijsttrekker

 

Tom Zwitser wil meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen namens Forum voor democratie en nam een filmpje op in Zuidhorn.

De Aduarder bezocht winkeliers met als uitgangspunt: “ 2 g en 3 g hebben geen zin en toch wordt QR doorgedrukt” en “de ziekenhuiscijfers zijn al die tijd schandelijk gefaked”. Daarnaast wordt Koop lokaal ingezet en waardering voor het MKB geuit.

Voordat hij met zijn bezoekjes begint volgt er eerst een lange oproep om zijn bedrijf De Blauwe Tijger te steunen en online zijn boeken te kopen.

Hij stelt zuigende en leidende vragen waar over het algemeen relativerend op wordt gereageerd door de winkeliers. Reaguurders vinden overigens dat de winkeliers zich niet genoeg uitspreken en een stuk moraliteit en tegenwoordigheid van geest missen.

Zoals verwacht zijn winkeliers niet enthousiast om QR codes te controleren maar als hij bij de bakker vraagt of ongevaccineerden nog wel een broodje mogen kopen gaat hij toch wel ver.

Helemaal fijn is zijn opmerking dat er vanuit Den Haag naar Forum is gelekt dat de Herindeling van het Westerkwartier een zoethoudertje is om de ambtenaren van de aardbevingsproblematiek af te leiden.

De oproep om te doneren aan mediabedrijf De Blauwe Tijger verschijnt overigens regelmatig in beeld.

In ieder geval een geïnterviewde schrok ervan in verband gebracht te zijn met complottheorieën en FvD. Vooraf werd niet duidelijk gemaakt waarvoor de film gebruikt zou worden.

 

Vorig jaar is zijn mediabedrijf De Blauwe Tijger door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) bestempeld werd als doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën. » Lees over

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp
Columns Zuidhorn