Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Positief blijven denken helpt echt!

Door : Frouwktje
Datum : 12 maart 2019
Frouwktje 2014

Goedendag beste lezers van deze gezellige  krant, waar ik ook in mag schrijven ook al heb ik dat een  tijdje niet  gedaan.

Ik zal vertellen waarom niet.
Soms zit alles mee  en soms  tegen.  Wel bij mij is dat ook zo!
Ik heb dingen geregeld, want  mijn leven gaat ook eens voorbij. Dan moet er toch een testament komen .
En dat moet betaald  worden natuurlijk.

Dan komt de belasting eraan, die moet ook worden betaald. Heb ik keurig gedaan, deze maand  wordt op een houtje  bijten. Ik ben nog van de oude stempel dat ik  geen schulden wil hebben.

Na  regen  komt er  toch altijd  weer zonneschijn. Ik  kon het schrijven even niet  opbrengen, maar ik  kreeg opeens een andere instelling. Het leven  gaat doo,r ik ben  niet de oudste maar ook niet de jongste...  Dus ga ik verder met wat ik leuk vind. Piekeren helpt niets!

Ik heb het schilderen weer opgepakt. Op doek maar ook op  glas zo leuk. En mijzelf... want ik  kan niet netjes  schilderen. Ik heb er plezier in. Daar gaat het om.

Soms maak je iets geks mee. Laatst was ik uit met (mijn hond). Toen we terugkwamen stond er iets bij mijn voordeur. Voor James stond erbij. Geen afzender. Ik weet nog steeds niet  wie dat heeft  gedaan.. Er stond een  zak met  hondenvoer. Ik  was  dolblij  maar  toch????  Wie  heeft  mij dat gegeven. Hij heeft er heerlijk  van gesmuld. Als nog  bedankt!.

Een buurvrouw heeft me  eholpen al mijn  schilderwerken van de zolder  te halen. De galerie  hangt nu  vol met mijn  schilderijen,  mijn  kamer ook.  En ik  ben  trots. Wat heb ik veel gemaakt.. en ja. Ik kreeg weer ontzettend veel drang om de draad weer op te  pakken. De spullen stonden nog op zolder ergens in een hoekje. Daar bedoel ik mee de verf en oude  doeken. Ik  schilder over het oude werk heen.

Positief  blijven denken helpt echt!

Ik voel mijn hart weer kloppen. Ik geniet van de mooie lieve kleine dingen in mijn leven.

Liefs Frouwktje

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp
Columns Zuidhorn