Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Het is al een tijdje geleden dat ik een column schreef.

Door : Frouwktje
Datum : 22 oktober 2015
Frouwktje 2014

Nu is ben ik weer  zover  dat  ik  kan  en wil schrijven, en  dingen die  in mijn leven zijn  gebeurt met jullie wil delen.

Op dit  moment  ben ik gelukkig . Meer dan dat. Er gebeuren heerlijke dingen in mijn leven die ik koester. Dat komt in de eerste plaats door  mijn  relatie die ik heb. Ik ben nog  steeds  verliefd, en dat voelt super.

Samen zijn we  creatief  bezig .
Hier krijg ik onuitputtelijke  energie van . Dit uit zich omdat ik meedoe  aan  de amateurkunstexpositie op Landgoed Borg  Verhildersum  te Leens, te bezichtigen  t/m 30 oktober. Thema is  “dorpsleven”.  De moeite waard  om eens te gaan kijken.

Tja , en dat  gebeurt er nog iets moois. De beroemde Arnold Veeman  en zijn vriendin en kunstenares Maria Madelon van Velthoven uit Kloosterburen kwamen onverwacht  in mijn winkel.

Zoals  jullie  weten verfrouw ik kleding  o.a  trouwjurken . Maria Madelon heeft al mijn bruidsjurken gepast en ze voelde zich er  fantastisch in..  ze voelde  zich er in  thuis .Zo thuis,  dat  zij  bij haar  exposities  mijn  creatie showt.  Ik voel me trots.
Dan  gebeurt er nog iets.

Arnold Veeman zal  1 november op  Borg Verhildersum  optreden  met  zijn nieuwe show, en ook nog op andere locaties  kunnen jullie  hem gaan bewonderen.

Zijn outfit mag  ik gaan  verfrouwen, m.a.w. met mijn creatie zal hij optreden.  Hoe trots  kan en mag ik zijn. Ik vind het een eer . Verder zijn er nog andere plannen, die ga ik nog  niet verklappen. Wie weet in mijn volgende column.

De kunstwerken zijn te  bezichtigen bij Frouw Couture  te Houwerzijl
0657701414
frouw@live.nl

  • Frouwktje 2015

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp




Columns Zuidhorn