Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Brief aan lazy Larry

Door : Bertje
Datum : 4 augustus 2019
Larry chief mouser

Je treft het niet, jongen, heb je het geschopt van asielkat tot de beroemdste kat van Engeland, woonachtig op nr .10 van Downingstreet, komt er een blonde barbaar, er ook zijn intrek nemen.
erger nog, deze kloon van Trump haat katten tot op het bot. Knikkerde er gelijk een hele zooi parlementariërs uit, want iedereen moet voor hém wezen!  En zo snel mogelijk de EU verlaten. Nou, dat zullen we wel eens zien!.
Sophisticated beschaafde mensen, ook zonder dure opleidingen aan peperdure kostscholen en universiteiten houden van katten, en bovendien van tradities, en er woont altijd een kat op nr. 10.

Zo ook einzelgängers, kunstenaars en schrijvers. Erica heeft een pamflet op haar raam geplakt. Lazy Larry  moet blijven! 
Volgens mij moet je toch wat meer je best doen en een echte muis zien te vangen, als blijk van goede wil, maar jij bent meer van de gestampte muisjes, denk ik.
Ik hoop niet dat je op straat belandt, woonruimte is moeilijk te vinden in Londen.
Erica zei, dat ze een paar zakjes Sheba op zou sturen, lekker spul man, kreeg ik omdat er een antivlooienpil van de dierenarts door mijn strot geduwd moest worden. (Na twee vlooienbandjes, vijf spuitbussen en een ongedierteverdelger).
Een kat hoort bij Downingstreet 10, als stilton bij port, azijn bij patat en tomatenketchup bij alles. 
Hou je taai, 
deze brief wordt in het Engels vertaald,

no worries,
Bert

 

Bertje schrijft over wat hij meemaakt, niet altijd maar zo nu en dan.  Meer over Bertje

 

foto: By Her Majesty's Government - https://assets.digital.cabinet-office.gov.uk/government/assets/history/buildings/larry-the-cat-a47549e08bdbc6cd0e3e042eea943f65b7a4590d95642586e51acb44bb2dcea2.jpg, OGL v1.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=46634105

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp
Columns Zuidhorn