Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zunobri revancheert zich na vorige week

24 oktober 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Na de blamage tegen WIK ’34
Zunobri th

ZUIDHORN – Na de blamage tegen WIK ’34 moest en zal Zunobri zich herpakken om punten te pakken tegen Lemmer. Er waren een aantal lastminute wijzigingen in de basis. Fred Pera mocht vanaf de eerste minuut in het veld staan.

Daar is Fred Pera dan van dichtbij met de openingsgoal. Wederom bewijst hij van grote waarde te zijn voor Zunobri. De eerste helft was zeker geen doelpuntenfestijn. Zunobri wist dan wel eenvoudig een schot te lossen, maar na één schot had Lemmer de bal alweer onderschept. Zo kon de aanval maar lastig in het ritme komen. Aan de andere kant was het Lemmer dat met een doorloopbal op gelijke hoogte wist te komen.

Joske Huizinga maakt haar eerste van het seizoen voor de 2-1 en even later geeft zij de assist aan Stefan Steenbergen die de 3-1 maakt. De moraal is hoog en na de vak wissel was het Fred met zijn tweede goal voor de 4-1. Tjeerd de Jong zijn doelpunt werd nog afgekeurd. Blijkbaar mag je verdedigen vanaf 2 meter.

De score doet denken aan de verloren wedstrijd bij MN en W, maar deze keer was het Zunobri dat aan de winnende hand was. In de rust werd de spelers wel duidelijk gemaakt dat er nog genoeg verbeterpunten zijn voor de tweede helft. De concentratie hoeft maar even te verzwakken en Lemmer zou zomaar weer op gelijke hoogte kunnen komen.

Lemmer maakt dan ook al snel de 4-2 in de tweede helft. Na een fraaie pass van Simone Veenstra scoorde Stefan zijn tweede van de wedstrijd. Aan de andere kant was het weer Lemmer en na 45 minuten stond het nog maar 5-3. Tijd voor een aantal wissels.

Het laatste kwart was dan toch een doelpuntenfestijn. Fred maakt zijn derde na aangeven van Matthijs, daarna maakt hij zelf de 7-3. Lemmer doet wat terug. Deze keer wordt het doelpunt van Tjeerd niet afgekeurd, 8-4. Lemmer opnieuw. Fred opnieuw voor alweer zijn vierde doelpunt en Tjeerd gooit zijn tweede erin voor een eindstand van 10-6.

Eindelijk weer punten voor de ploeg uit Zuidhorn. Zij bezetten momenteel de vijfde plek met vijf punten. Volgende week is de return tegen Wêz Warber en Fluch. Thuis wist Zunobri 13-9 te winnen. Na de prima wedstrijd tegen Lemmer is de winst het minimale haalbaar 29 oktober.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Kermis zuidhorn (1)

Smullen van een suikerspin in ‘t zonnetje

22 april 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
Mooi weer tijdens laatste dag van de kermis
Lees verder →
Boreas duo uit oostum

Rederijkerskamer Eendracht speelt Theater Na de Dam in Zuidhorn

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws
‘Kom vanavond met verhalen'
Lees verder →
Ovtw 2024 netwerk (1)

Toeristische ondernemers ontmoeten elkaar (weer eens)

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws
ledenvergadering: Podcastpresentatie en levendige discussie
Lees verder →
Inspiratiesessie ai (2)

Inspiratieavond AI boeiend voor ondernemers Westerkwartier

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws
De kracht van Artificiële Intelligentie
Lees verder →
Kampioensteam met kees, mathijs, marcel en victor

Tafeltennissers Talero 2 kampioen!

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws - Sport
volgend seizoen een klasse hoger
Lees verder →
Klimplanten test (3)

Rode, Witte en Blauwe bloemenpracht: Eerst in Wilhelminapark Zuidhorn dan in centrum Zuidhorn

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
Wethouder Haze plant klimplanten met stagiere Tim: Wilde Wingerd, Toscaanse Jasmijn en bruidsluier en Blauwe regen
Lees verder →