Zunobri MW wint eerste competitie wedstrijd

19 september 2012    Sport
Woensdag stond voor het Midweek team van Zunobri de eerste wedstrijd tegen Hoogkerk op het programma.

Zunobri begon goed aan de wedstrijd en het was Henk van der Spek die de stand met een afstandsschot de stand op 1-0 bracht. Na de 1-0 was het Hoogkerk met twee treffers de stand op 1-2 brachten. De eerste helft ging aanvankelijk gelijk op. Het was Zunobri die iedere keer de leiding nam, maar Hoogkerk kwam steeds weer gelijk. Het waren achtereenvolgens Robert Jan Hidding (afstandsschot) 2-2, Marielle van der Zee 3-2 en Robert Jan Hidding 4-3. Na de 4-4 was het Ietse Pestoor en wederom Robert Jan Hidding beiden met twee doelpunten de ruststand op 8-4 brachten.
Na de rust was het voor beide teams moeilijk om de korf te vinden. Het was Hoogkerk die de eerste treffer liet aantekenen in de tweede helft (8-5). Het was Henk van der Spek die halverwege de tweede helft door middel van een strafworp de stand op 9-5 bracht. Na deze treffer was de weerstand van Hoogkerk gebroken. Na de treffer van Robert Jan Hidding 10-5, was het slot akkoord voor Willy de Jong met een afstandsschot

De volgende wedstrijd voor de Midweek is wederom een thuiswedstrijd tegen Club Brothers.