Zunobri jeugdteams B1 en C1 starten zaalcompetitie met winst

25 november 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
De Walden B3 thuis en ROG C1 uit verslagen
Zunobri-zaal

Zunobri B1 mocht voor de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie aantreden tegen De Walden B3 Vanaf het begin was het een spannende strijd. De twee ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Het waren de gasten die met een strafworp de score openden. Zunobri, gesponsord door regiobank Zuidhorn, combineerde makkelijk, speelde snel en kreeg veel kansen. Helaas stuiterden veel doelkansen net van de korf af. Marcus en Jurriaan brachten Zunobri op voorsprong 2-1. De Walden bepaalde met een doorloopbal en een schot van afstand de ruststand op 2-3. Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De strijd ging nog steeds gelijk op. De Walden bracht de stand met een doorloopbal nog wel op 2-4. Maar Zunobri kwam op gelijke hoogte door een doorloopbal van Martijn en een bal van grote afstand door Jurriaan. Met heerlijke live-muziek vanuit de kantine op de achtergrond, bepaalde Ernst met een afstandsschot de eindstand op 5-4.

Op de dag dat Sinterklaas aankwam in Zuidhorn, speelde Zunobri C1 een uitwedstrijd in Groningen tegen ROG C1. De eerste helft lijken de twee teams aan elkaar gewaagd. Zunobri weet twee keer te scoren met mooie acties van Mirthe, maar ROG weet vaker te scoren en we gaan met 3-2 de pauze in. Hoewel Zunobri veel kansen heeft wordt er weinig gescoord. C1 heeft moeite met de afvang en met het gericht gooien naar elkaar. Na de rust staat C1 er veel beter voor. Er wordt met meer scherpte gespeeld, pases komen beter aan maar nog belangrijker, Zunobri is op schot, dankzij de scores van Hans, Roos en Yoram en Julian gaat Zunobri als winnaar naar huis met een eindstand van 4-12. Een leuke wedstrijd met een fantastische tweede helft.